![]() |
Bongeszo lementese.
udv.
mar 2x ment tonkre a winyom, es sok belepesi adtomat, meg konyvjelzomet csinalhattam ujra:( Az erdekelne, hogy birnam lementeni a belepesi adatokat es konyvjelzoket win7-en futo I.e-rol es a Firefoxrol? |
Quote:
|
Nem tudom, hogy mennyire bízod rá szívesen az adataidat a Mozilla-ra, de a Firefoxot (a négyes verziótól kezdve, korábbiról nem tudom, régen használtam) speciel lehet a neten keresztül is szinkronizálni, azaz a teljes mindenséget el lehet menteni a neten, jelszóval levédeni, amit utána számítógépről illetve androidos készülékről is elérsz :) (iPhone-ról nem tudok nyilatkozni, olyanom még nem volt, így a firefoxot sem tudtam rajta kipróbálni :D )
|
Én azt javasolnám, inkább jegyezd meg. Nem, nem két oldalon vagyok tag, és nem, szinte sehol nem használom ugyan azt a jelszót, és nem, nem könnyen kitalálhatóakat nagy többségben (pl. 10 jegyű random szám, meg ilyenek...). Ha valahol tényleg aktívan vagy, ott úgyis tudni fogod egy hét után már a jelszót akár éveken keresztül is, mert beléd rögzül.
Esetleg írd fel. Papír + toll. :) Könyvjelzőre viszont lásd fentebbi pontokat. |
Quote:
Ha lusta vagy, akkor meg az általános jelszavadat + az oldal címét használod :D |
adatokat én se mentenék el egy böngészőbe sem... :p
könyvjelzők lementése firefox: "Könyvjelzők" menü -> "Könyvjelzők kezelése" -> címsorban: "Importálás és mentés" szépen elmented egy file-ba, utána ha kell akkor ugyanitt tudod importálni a file-t. (3.6os a firefoxom, majd még a frissítés várat magára, csak most nem érek rá vele foglalkozni :p de gondolom az újabban is van ilyenre lehetőség valahol ugyanerre) |
koszi mindenkinek a segitseget.Firefoxot letudtam Ati javaslataval, az I.e meg fuggoben van.:)
|
All times are GMT +1. The time now is 14:28. |