![]() |
Ki mit kapott? :)
Sziasztok! :)
Ki mit kapott karácsonyra? :) |
Quote:
plusz Lordtól anarchban kaptam mindenféle áldást tolikkal, varikkal kb. 4 óra hosszán át :D cserébe kapott két sereget földre :D |
Én kaptam egy pulcsit, két farmert, egy magyar zászlós és címeres boxert, egy Ossian - Örök tűz pólót ( Tesóm tökre eltalálta melyik az egyik kedvenc albumom az Ossiantól, pedig nem szereti a rockot ), egy Szebb Jövős kulcstartót. Elvileg ennyit, de lehet kihagytam még valamit :D
|
Én nagyon jó könyveket kaptam, némi csajos pipere cuccot is, és megkaptam a számomra legértékesebbet is, a Lányom csillogó szemeit, amikor meglátta a karácsonyfát, azt az izgalmat ahogy bontja az ajándékait, és azt az örömöt, ahogy csak egy gyerek tud örülni... megkaptam azt a varázst, amitől olyan a Karácsony, mint mikor még én voltam gyerek, kell ennél több? :)
|
Én elvileg holnap megkapom a várva várt gitár tokot:)
És Ati, te mit kaptál?:) |
páromtól sporttáska
szülőktöl pulcsi tesótól bor magamtól túrabakancs, illetve akkora leértékelés volt hogy hozzácsaptam még egy túracipőt is |
Édesapa: Stendhal: Vörös és fehér + csoki
Nővérem és vőlegénye: Str8 illatszer csomag Nagymama: boríték Magamtól: Sony Ericsson Xperia X8 |
|
Mindenkinek azt mondtam, inkább a fiamnak adják amit nekem szántak.
Ennek ellenére kaptam 1 saját kezüleg gyártott égetett kerámia csempét és egy mézeskalácsvonatot, szerelvényekkel... |
All times are GMT +1. The time now is 10:14. |