Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Ha újra megnyílna a Cuceritor és a Legenär. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4451)

Pool 12-10-2010 15:13

Ha újra megnyílna a Cuceritor és a Legenär.

Ez a szavazás csak a kíváncsiságom miatt nyitottam, Ati Rád semmi kötelező jellege nincs és nem is lesz :)

Tehát a kérdés egyértelmű, aki akarja kifejtheti bővebben is....

Ui.:Kihagytam egy a topic címéből egy "d" betűt, Ati tedd már lécci oda...
és kérlek ne zárd már be, ha 100% is, hogy nem lehet belőle semmi

köszönöm

Princ 12-10-2010 15:59

Nem is az az érdekes, hogy mi játszanánk-e benne, hanem hogy a külföldiek jönnének-e. Ebben egy változás talán lenne, mégpedig hogy a Hódító kicsit kezd lemaradni vonzerőben a többi színes-szagos hosszú idejű stratégiai játék mellett. Úh ha múltkor nem hozta meg a várt eredményt, nem tudom mitől lenne most jobb.

Pool 12-10-2010 17:55

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 272732)
Nem is az az érdekes, hogy mi játszanánk-e benne, hanem hogy a külföldiek jönnének-e. Ebben egy változás talán lenne, mégpedig hogy a Hódító kicsit kezd lemaradni vonzerőben a többi színes-szagos hosszú idejű stratégiai játék mellett. Úh ha múltkor nem hozta meg a várt eredményt, nem tudom mitől lenne most jobb.

Nekem így is elég színvonalas a játék, hogy nem látok benne csatajeleneteket...
A megoldást én sem tudom, nem is ezért nyílt a topic, csak kiváncsi vagyok a magyar játékosok hozzáállására...

Mindenesetre szerintem eléggé "elhagyásra ösztönző" elem volt a 90 napos időlimit bevezetése a VIP nélkülieknek...
Így nem igazán volt lehetőség gyűjtögetésre az "egyszerű" játékosoknak, akik nem voltak képesek/nem akartak áldozni a játékra...
Pedig de szépen indult a német...

Princ 12-10-2010 18:27

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 272737)
Nekem így is elég színvonalas a játék, hogy nem látok benne csatajeleneteket...
A megoldást én sem tudom, nem is ezért nyílt a topic, csak kiváncsi vagyok a magyar játékosok hozzáállására...

Mindenesetre szerintem eléggé "elhagyásra ösztönző" elem volt a 90 napos időlimit bevezetése a VIP nélkülieknek...
Így nem igazán volt lehetőség gyűjtögetésre az "egyszerű" játékosoknak, akik nem voltak képesek/nem akartak áldozni a játékra...
Pedig de szépen indult a német...

Neked igen, ezért is vagy itt gondolom pl, csak ugyebár úgy kezdtem a mondatot hogy 'Nem is az az érdekes, hogy mi játszanánk-e benne'... :)

De akkor folytatom a számodra érdekes résszel; én asszem 2x regeltem a Legendarbe anno, 1x léptem szintet, de a 90 napot sohasem töltöttem ki. Ez valszeg most is kb így történne, hiszen miért lenne másképp.

All times are GMT +1. The time now is 08:56.