![]() |
Ha újra megnyílna a Cuceritor és a Legenär.
Ez a szavazás csak a kíváncsiságom miatt nyitottam, Ati Rád semmi kötelező jellege nincs és nem is lesz :)
Tehát a kérdés egyértelmű, aki akarja kifejtheti bővebben is.... Ui.:Kihagytam egy a topic címéből egy "d" betűt, Ati tedd már lécci oda... és kérlek ne zárd már be, ha 100% is, hogy nem lehet belőle semmi köszönöm |
Nem is az az érdekes, hogy mi játszanánk-e benne, hanem hogy a külföldiek jönnének-e. Ebben egy változás talán lenne, mégpedig hogy a Hódító kicsit kezd lemaradni vonzerőben a többi színes-szagos hosszú idejű stratégiai játék mellett. Úh ha múltkor nem hozta meg a várt eredményt, nem tudom mitől lenne most jobb.
|
Quote:
A megoldást én sem tudom, nem is ezért nyílt a topic, csak kiváncsi vagyok a magyar játékosok hozzáállására... Mindenesetre szerintem eléggé "elhagyásra ösztönző" elem volt a 90 napos időlimit bevezetése a VIP nélkülieknek... Így nem igazán volt lehetőség gyűjtögetésre az "egyszerű" játékosoknak, akik nem voltak képesek/nem akartak áldozni a játékra... Pedig de szépen indult a német... |
Quote:
De akkor folytatom a számodra érdekes résszel; én asszem 2x regeltem a Legendarbe anno, 1x léptem szintet, de a 90 napot sohasem töltöttem ki. Ez valszeg most is kb így történne, hiszen miért lenne másképp. |
All times are GMT +1. The time now is 08:56. |