Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Veszteségek mértéke (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4433)

Ori 11-16-2010 10:54

Veszteségek mértéke

Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem, hogy amikor fosztogatok mitől függ, hogy hány egységet bukok a csatában? Óriás vagyok, de olyan idegesítő, hogy van amikor megnyerem a csatát, de bukok vagy 100 elitet/lovast, és hiába hozok el 2 milla aranyat, meg sem éri elmenni:S

Szóval ezt h lehet kiszámolni, hogy mikor éri meg fosztani?

Killer 11-16-2010 11:40

Quote:

Originally Posted by Ori (Post 271020)
Sziasztok, nekem az lenne a kérdésem, hogy amikor fosztogatok mitől függ, hogy hány egységet bukok a csatában? Óriás vagyok, de olyan idegesítő, hogy van amikor megnyerem a csatát, de bukok vagy 100 elitet/lovast, és hiába hozok el 2 milla aranyat, meg sem éri elmenni:S

Szóval ezt h lehet kiszámolni, hogy mikor éri meg fosztani?

minnél nagyobb fölénnyel győzöl annál kissebb a csatában a veszteséged,de minimum 1% mindig megvan plussz az útközbeni.

Remedy 11-16-2010 11:44

Quote:

Originally Posted by Killer (Post 271022)
minnél nagyobb fölénnyel győzöl annál kissebb a csatában a veszteséged,de minimum 1% mindig megvan plussz az útközbeni.

Kiveve, ha:
a.) hulla vagy (nincs veszteseg)
b.) stratega vagy. (ez esetben 0.7% is lehet) :)

Ori 11-16-2010 11:57

Köszi a válaszokat, az az 1% azért húzós, mert viszek 4000 egységet, akkor kapásból 40 meghal,meg útközben még 10, az 1 milla arany minusz, az a baj, h 5.csopiban alig van valakinél pénz, én meg hadis varis óriás vagyok, 2 kocsmám van, szóval nehéz lóvéhoz jutni, pedig jól jönne, h hamarabb beteljek, mert így elég lassan tudok haladni felfelé,mert foglalok hekit simán a sok gyengétől, de azokat tele is kell képezni, és napi 300 katona elég sovány...

Remedy 11-16-2010 12:01

Quote:

Originally Posted by Ori (Post 271024)
Köszi a válaszokat, az az 1% azért húzós, mert viszek 4000 egységet, akkor kapásból 40 meghal,meg útközben még 10, az 1 milla arany minusz, az a baj, h 5.csopiban alig van valakinél pénz, én meg hadis varis óriás vagyok, 2 kocsmám van, szóval nehéz lóvéhoz jutni, pedig jól jönne, h hamarabb beteljek, mert így elég lassan tudok haladni felfelé,mert foglalok hekit simán a sok gyengétől, de azokat tele is kell képezni, és napi 300 katona elég sovány...

Ha gyengebb a mezony, felhuzhatsz tobb hazat, mint ami kell, es akkor tobb katonat tudsz kepezni.

Ori 11-16-2010 12:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 271025)
Ha gyengebb a mezony, felhuzhatsz tobb hazat, mint ami kell, es akkor tobb katonat tudsz kepezni.

Ez nem is rossz 5let:) Vagy még arra gondoltam h 50% barrak helyett csak 40-et tartok, és a maradék helyre mehet kovácsműhely,mert a fegyvert arany árba mérik:)
Ha meg lépek ezzel az orival 4.be, indítok egy félelf tolit 5.be,azzal könnyű gazdagodni:)

Rob 11-16-2010 13:44

meg a célpontkiválasztásnál vedd figyelembe, hogy milyen lesz a megtérülés. ha 200 hekin fosztogatod a kis gyámoltalan és pénztelen gnómocskákat - mint én vagyok - akkor csődbe mégy:p

Kubbi 11-16-2010 13:46

Quote:

Originally Posted by Ori (Post 271027)
Ez nem is rossz 5let:) Vagy még arra gondoltam h 50% barrak helyett csak 40-et tartok, és a maradék helyre mehet kovácsműhely,mert a fegyvert arany árba mérik:)
Ha meg lépek ezzel az orival 4.be, indítok egy félelf tolit 5.be,azzal könnyű gazdagodni:)

én lebeszélnélek a félelfről :)

Ori 11-16-2010 13:49

250 hekin vagyok, de itt se sok jó célpont van:)

És miért beszélnétek le a félelfről? 5.csopiban nem kell félni, h a hadisok átsétálnak rajta, meg egyébként 1 db nyersi 1 arany kb a piacon, pici túlzással:D Szóval könnyű visszaépülni.

Rob 11-16-2010 13:57

mindig lesz valaki aki lebeszélne a választásodról

All times are GMT +1. The time now is 22:25.