![]() |
Hol elérhetőek vagyunk, hol nem.
Sziasztok!
Kicsit akadozunk. Vagyis nem mi, mert akkor tudnánk ellene tenni, hanem a domain szolgáltatónk... Már felvettük velük a kapcsolatot, de passz, hogy mikorra áll helyre. :( |
"We are currently experiencing issues with our nameservers. We have one of our sysadmins working to resolve the issue as we speak."
Már dolgoznak az ügyön, remélem, hogy hamarosan megoldódik. |
Ha magyar helyi idő szerint 14 óráig nem rendeződik a helyzet, akkor a körváltásokat 14 órakor leállítjuk annak érdekében, hogy ne érje veszteség azokat, akik nem tudnak belépni.
Ha támadást tervezel, akkor ennek fényében indítsd a seregeidet. Elképzelhető, hogy a körváltások esetleges leállítása miatt tovább észrevehető lesz a támadásod, mint máskor. |
Sajnos nem rendeződött, ezért nem erőltetem ezt tovább; nem szeretném, hogy sokaknak problémát okozzon ez a hol elérhetem, hol nem állapot.
A körváltásokat leállítottam. Újraindulás a helyzet stabilizálódása után. Erről néhány órával előre szólni fogok, hogy ne legyen meglepetés. |
Nem örülök, hogy ilyen lassan halad ez a javítás... Nem örülök a mostani állapotnak, de a végletenségig nem akarom húzni azt indítást... Ha nem romlik a helyzet, akkor magyar helyi idő szerint 19 órakor elindítom a körváltásokat.
|
All times are GMT +1. The time now is 23:34. |