![]() |
uj faj és személyiségek ötletek ide!
Üdv! Ebbe a topikba kidolgozott személyiségek és faj jellemzőket várok.. a hülyeségeket mellőzük! előre is köszi
|
Én máris a lényegre térek:
- mi szükség új fajra? - mi szükség új személyiségre? |
Quote:
|
Quote:
tudomásom szerint erre nicns topik, ide konkrét ötleteket várok nem elmélkedést.. számszerű adatokat várnék ha ien is van az elkerülte a figyelmem |
Quote:
Az élőhalottnak kellene valami hasznos személyiség. Olyasmi mint az orknak a tábornok. A tábornok személyiség pld kizárólag az orkoknak ér valamit sztem. Senki más nem igazából tudja kihasználni legfeljebb egyedi esetben. Az élőhalott milyen személyiséget válasszon? tudós? varázsló? tolvaj? gazdálkodó? tábornok? ezek kilőve marad a túlélő amire egyébként is bónusza van tehát nem sokat ér számára... az egyetlen használható személyiség neki a harcos. Sztem ez kevés. Csináljunk neki is egy személyiséget... pld... ármányrabló ez a személyiség mondjuk alkalmas lenne a védelem varázslat "ellopására" a támadó féltől (persze csak ha van rajta!) és az aktuális körben volt távolbalátás a szöviben így "látja", hogy megy felé sereg. Ha nem "látták" a közeledő sereget akkor természetesen nincs "ármánylopás" sem. Ez a személyiség elsősorba az élőhulláknak lenne jó,de mondjuk más is ki tudná használni aki esetleg nem tart annyi varit, hogy a védelem varázslat felmenjen 2 körre. |
Quote:
Tűzoltó A tűzoltó személyiség nagy hatásfokkal oltja a felgyújtott házakat. Gyújtogatásnál 70%-kal kevesebb ház ég le. Ilyen személyiséget például tolvajokat szinte nem tartó gnómok is hasznosíthatnának. |
Nagyon jó ötletnek tartom a Tűzoltó személyiséget, komoly lehetőség lenne a hullák és gnómok számára, de azt hiszem mindenkinek jól jönne, mindenki ki tudná használni, csak az óriás kevésbé, ugye neki alapból van erre jogsija :))
|
Quote:
|
Quote:
Na jó, legyen 50%! :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 23:13. |