Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Kényelem - Klánraktár (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=440)

wolfp 04-24-2006 11:48

Kényelem - Klánraktár

Remek lenne, ha a klánraktár oldalon is látható lenne, hogy mennyi az éppen szabad raktárkapacitás az egyes cikkekből, mint ahogy a "normál" raktárnál ez látszik. Ez akár lehetne VIP függő is. Kinek mi a véleménye erről?

Kisbér 04-24-2006 12:11

Quote:

Originally Posted by wolfp
Remek lenne, ha a klánraktár oldalon is látható lenne, hogy mennyi az éppen szabad raktárkapacitás az egyes cikkekből, mint ahogy a "normál" raktárnál ez látszik. Ez akár lehetne VIP függő is. Kinek mi a véleménye erről?

Windows billentyű, 2-t fel, type "calc" és kivonod az egyikből a másikat :D
Én már megszoktam :D
Tehát szerintem felesleges :D

Senki 04-24-2006 16:03

kényelmi módosítás, nem létszükséglet.... nekem tetszene. nem kellene pötyögnöm annyit a számológépemen :D

wolfp 04-24-2006 19:42

Quote:

Originally Posted by Senki
kényelmi módosítás, nem létszükséglet.... nekem tetszene. nem kellene pötyögnöm annyit a számológépemen :D

Persze. Abszolút kényelmi módosítás. Szerintem az emberek 99%-a úgyis mindig max-ra tölti a klánraktárat, úgyhogy lenne értelme.

Milán™ 04-25-2006 18:22

Ez télleg jó lenne:)Nekem is hasznomraa válna:)nem kellene mindig letennem a hódot a tálcára azt megnyitni az asztallról a számológépet bepötyögni avgy a 2.-ik variáció fejben kistzámolni.SZal jó lenne wolfp ötlete:)

Vérmes(e) 07-19-2006 19:40

Az is jó megoldás lenne, ha lenne olyan funkciógomb akár minden nyersi, teki stb. mellett, hogy raki fullra töltése, mert akkor még irogatnod se kellene, ha esetleg meg van töbleted, az a saját rakidban marad.
Így se számolgatás, se irogatás nem kellene :D:cool:

Csocsó 07-21-2006 17:00

Mit kell számolni? Egyszerűen megpróbálsz betenni mindent, ha nem fér be akkor úgy is kiírja felülre h mennyi fér be a rakiba. Nem kell itt számolgatni :)

Láma 07-21-2006 17:06

Asszem Senki már felvetette, hogy jó lenne a kivesz és a bevesz gombokat egyesíteni. Sztem nem lenne akadálya, és ebben az esetben kivenni is lehetne enterrel.

Csocsó 07-21-2006 17:10

Quote:

Originally Posted by Láma
Asszem Senki már felvetette, hogy jó lenne a kivesz és a bevesz gombokat egyesíteni. Sztem nem lenne akadálya, és ebben az esetben kivenni is lehetne enterrel.

Szerintem is jó megoldás lenne!

Synkel 07-25-2006 21:06

Quote:

Originally Posted by wolfp

Szerintem felesleges vipfüggővé tenni, elvégre a tanácsadók oldalon is minednki láthatja mennyi az épp aktuális szabad helye. Ugyanakkor az ötlet jó:)

All times are GMT +1. The time now is 04:53.