![]() |
Pecások ide!!! /vagy SCSI?/ :D
Na. Jöhetnek történetek, módszerek, beszámolók jól sikerült kirándulásokról, igéretes vizekről.
Hajráf!!!:D |
Kedvwnc
Rakós vagy match?
Rezgőspicc vagy a hagyományos karika, csipesz stb:)) |
Tisza holt ágai. :)
Fogalmam sincs milyen halak vannak benne, de szép környék, én csak erre utazom. :) |
Vad kemping
2 éve voltunk ott az asszonnyal vadkempingezni. /Tiszafüred és vidéke/ NAgyon ott volt. Halat nem nagyon fogtunk. Keszeg , törpe, hébe-hóba süllő, de nagy kaland volt attól függetlenül. Ami emeli a dolgok súját az az, hogy közel kilós bodorkát sikerült fognom... NEm tom most mi az abszolutt lista, de gyaniom hogy ott lenne a helye. De ugyi asszony az első. :D Jahh az én kedvenc műfajom a feeder...:rolleyes: :cool: :)
|
nekem a rekordom egy 2kilós ponyt:)télen fogtam már asszittem megfegyok olyan hideg violt épp akartam menni azt jött a kapás:)Na meg eccer a Dunán fogtam,m egy 45Centis harcsát:)
|
Sziasztok!
Az én rekordom egy kb. 4 kg-os süllő. Aki ismeri az tudja, hogy mekkora lehetett(90.cm) A Ráckevei-dunaágon. A Gödölyések már voltak ott :)) Különben én nagyon sokáig szinte csak rablóztam, mert van egy saját tartásunk a nyílt vizen. De miután a jóemberek szétbarmolták, utánna kaptam rá a nádi pontyozásra, természetesen azt is csónakból. de a helyi horgász versenyen szoktam lőcsözni (spiccbot) és metch-ezni is :)) |
Hát az én rekordom hosszra egy 25centi környéki szivarcsuka volt (ugye milyen szép méret? :) ) Súlyra meg egy kb fél kilós kárász. Ez is kapitális méret. Nem tom,de egyszerüen elkerülnek a halak,pedig nagyon szeretek pecázni. Rengeteget járok a tiszára és semmi. Nem egyedül szoktam járni,de ha megyek,akkor senki nem fog szinte semmit. Ha nem vagyok ott akkor meg süllő,balin meg keszeghegyeket hoznak el. A multkor fater egy kilós szilvaorrút hozott el,de ha ott vagyok akkor lesz 3 kárász meg vagy 2 10centi környéki harcsa. Nem tom miért,pedig semmi rosszat nem csinálok. (szerintem)
De fogtam én nagyon kicsi nemes halakat is. Volt a nyáron kettő is. Egy kb 5centis ponty csontira,meg egy 6-7centis balin szintén csontira.:) Ennyit rólam. Az előzőekhez meg annyit,hogy a Tisza a legjobb hely ahol lehet pecázni. Nagyon változatos és sose lehet kiismerni. :) |
Quote:
Én Tiszafüredi vagyok! :) Honlapom: bragbol.try.hu |
Én a dunán szoktam.Spirit akkor úgy láccik mi is egy cipőben járunk:)
Engem se szeretnek nagyon a halak:)egyszer volt olyan lementünk a tóra azt ponytra mentem egész estig bennhagytam egy kapás nem volt este kiveszem há látom hogy nincs rajta a csali:)szal több orája ott lehetett ben t üresen a horog. |
Tisza, Bodrog..más nem is kell.
|
All times are GMT +1. The time now is 15:36. |