![]() |
írásjog
Sziasztok
Szeretnek tanacsot kerni, mert nem talaltam sehol sem az irasjog temaval kapcsolatban semmit. A problemam ott kezdodik, hogy 2 ev utan visszatertem a jatekba es az addig szabadsagon levo orszagombol amivel jelenleg jatszom nem tudok sem uzenetet kuldeni sem diplomaciai kerest.:confused: Hogyan es ki tudna aktivalni az iras jogomat?:confused: Igy nehez lesz az hogy egy jatekosnak szeretnek irni de meg sem tudok, peddig szeretnek a szovetsegese lenni. Nos ha valaki tud segiteni valamiben az irjon. koszi |
Quote:
|
Hi
Nem tudom milyen szabalysertest kovetem el, 2 evig volt szabadsagon az orszagom es azelott sem es most sem kovetem el semmilyen szabalytalansagot. A hosszu szabadasag lenne az oka:confused:
Kitol lehet kerni az irs jog vissza kereset, mert a supportokhoz kuldot uzenetem valasza ide a forumra vezetett el. |
Quote:
Megnéztem, hogy mi volt az oka, hát igen, a fórumon másokat szabályszegésre buzdítottál, ami egyáltalán nem szép dolog. Supporton kérheted az írási lehetőség visszaállítását. Ha már írtáloda, akkor kaptál választ, amiben részletesen le van írva, hogy mi a teendő. (Weboldal, kattintás, megfelelő téma kiválasztása stb.) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
*köszcsi* |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|