Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   írásjog (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4381)

Visszatero 10-11-2010 07:33

írásjog

Sziasztok

Szeretnek tanacsot kerni, mert nem talaltam sehol sem az irasjog temaval kapcsolatban semmit.

A problemam ott kezdodik, hogy 2 ev utan visszatertem a jatekba es az addig szabadsagon levo orszagombol amivel jelenleg jatszom nem tudok sem uzenetet kuldeni sem diplomaciai kerest.:confused:
Hogyan es ki tudna aktivalni az iras jogomat?:confused:
Igy nehez lesz az hogy egy jatekosnak szeretnek irni de meg sem tudok, peddig szeretnek a szovetsegese lenni.

Nos ha valaki tud segiteni valamiben az irjon.
koszi

Ati 10-11-2010 07:47

Quote:

Originally Posted by Visszatero (Post 266556)
Sziasztok

Szeretnek tanacsot kerni, mert nem talaltam sehol sem az irasjog temaval kapcsolatban semmit.

A problemam ott kezdodik, hogy 2 ev utan visszatertem a jatekba es az addig szabadsagon levo orszagombol amivel jelenleg jatszom nem tudok sem uzenetet kuldeni sem diplomaciai kerest.:confused:
Hogyan es ki tudna aktivalni az iras jogomat?:confused:
Igy nehez lesz az hogy egy jatekosnak szeretnek irni de meg sem tudok, peddig szeretnek a szovetsegese lenni.

Nos ha valaki tud segiteni valamiben az irjon.
koszi

Ha nem olyan mértékű volt a szabályszegés, ami miatt el lett véve az írási lehetőség, ami miatt nem kaphatod sose vissza (egyedi elbírálás), akkor a supporton kérheted a visszaállítást, egy ország életében maximum egyszer.

Visszatero 10-11-2010 08:00

Hi

Nem tudom milyen szabalysertest kovetem el, 2 evig volt szabadsagon az orszagom es azelott sem es most sem kovetem el semmilyen szabalytalansagot. A hosszu szabadasag lenne az oka:confused:

Kitol lehet kerni az irs jog vissza kereset, mert a supportokhoz kuldot uzenetem valasza ide a forumra vezetett el.

Ati 10-11-2010 08:29

Quote:

Originally Posted by Visszatero (Post 266559)
Nem tudom milyen szabalysertest kovetem el, 2 evig volt szabadsagon az orszagom es azelott sem es most sem kovetem el semmilyen szabalytalansagot. A hosszu szabadasag lenne az oka:confused:

Kitol lehet kerni az irs jog vissza kereset, mert a supportokhoz kuldot uzenetem valasza ide a forumra vezetett el.

A hosszú szabadság biztosan nem oka.

Megnéztem, hogy mi volt az oka, hát igen, a fórumon másokat szabályszegésre buzdítottál, ami egyáltalán nem szép dolog.

Supporton kérheted az írási lehetőség visszaállítását. Ha már írtáloda, akkor kaptál választ, amiben részletesen le van írva, hogy mi a teendő. (Weboldal, kattintás, megfelelő téma kiválasztása stb.)

Dragi 10-15-2010 10:43

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 266560)
A hosszú szabadság biztosan nem oka.

Megnéztem, hogy mi volt az oka, hát igen, a fórumon másokat szabályszegésre buzdítottál, ami egyáltalán nem szép dolog.

Supporton kérheted az írási lehetőség visszaállítását. Ha már írtáloda, akkor kaptál választ, amiben részletesen le van írva, hogy mi a teendő. (Weboldal, kattintás, megfelelő téma kiválasztása stb.)

melyik a megfelelő téma az írásjog visszakérésnél ?:) lehet én vagyok a hülye :D de nem jöttem rá

Ati 10-15-2010 11:21

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 267392)
melyik a megfelelő téma az írásjog visszakérésnél ?:) lehet én vagyok a hülye :D de nem jöttem rá

Kitiltással kapcsolatos reklamációk/felülvizsgálatok.

Dragi 10-15-2010 11:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267394)

köszönöm szépen

*köszcsi*

Dragi 10-15-2010 11:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 267394)

Köszönöm a gyors elbírálást és a visszaállítást! :)

Hex 10-15-2010 12:53

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 267398)
Köszönöm a gyors elbírálást és a visszaállítást! :)

Ehhh manapság mindenki visszakapja az írásjogát? :D ugye szövitársam? :D

Dragi 10-15-2010 12:57

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 267405)
Ehhh manapság mindenki visszakapja az írásjogát? :D ugye szövitársam? :D

így van :p:p:p

All times are GMT +1. The time now is 19:42.