Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kiléptetés, kizárás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4343)

idegenvezeto 09-09-2010 12:36

Kiléptetés, kizárás

Sziasztok!

A következő probléma áll fenn már egy ideje (konkrétan mióta Safar 5.X-es böngészőt használok):

Időnként, a lehető legváratlanabb pillanatokban kiléptet a rendszer az országomból.

Például egyik menüből átlépnék a másikba és kiírja, hogy "sikertelen belépés, lehet, hogy elgépelted...). A másik, hogy ugyanígy kivág, meg még le is zárolja a hozzáférésemet, amit nyilván feloldok egy kattintással, ennek ellenére bosszantó tud lenni (a zárolás opciót nem akarom kikapcsolni). :eek:

Az óránkénti automatikus kiléptetés inaktív, de ha aktív lenne, akkor sem ilyen hibaüziket kapnék.

Mi lehet ezzel a gond? Elég bosszantó, csúsztam már le miatta körváltást. :(

Köszi

Bocsi, ha rossz helyre nyitottam, ezt találtam legkézenfekvőbbnek.

Ati 09-09-2010 12:43

Ilyen akkor fordulhat elő, ha valami megváltoztatja a játék által küldött, gépeden ideiglenesen tárolt adatokat (cookie-k). Vannak programok, amik időnként ezeket törlik, normál életvitel mellett erre nincs szükség.

Safariról nem tudok nyilatkozni, hogy van-e olyan gyermekbetegsége, ami miatt ezt saját maga előidézné időnként.

Ha Mac-ről játszol, akkor valószínűleg nincs ilyesmiről szó. Ha PC-ről, akkor én kipróbálnék egy másik böngészőt, ami az adott gépre volt eredetileg is tervezve. IE, Firefox, akár Chrome is.

idegenvezeto 09-09-2010 12:53

Mac-ről játszom, úh. nem ez lesz a gond.

Azt valóban elfelejtettem mondani, hogy ha belépek egy másik gépről (előfordul), amin Firefox van telepítve, akkor is előferdül a dolog. Tény és való, hogy ezen gépek cookie kezelési beállításairól nem tudok nyilatkozni. De legalább az irány megvan, amerre el tudok indulni.:)

Köszi, ha továbbra is fenáll a dolog (remélem nem fog), akkor majd még jövök. :)

Ati 09-09-2010 12:56

Quote:

Originally Posted by idegenvezeto (Post 263355)
Mac-ről játszom, úh. nem ez lesz a gond.

A Mac-es Safarinak talán nincsenek ilyen betegségei. Az biztos, hogy valahol a cookie-kezelés körül kell keresni a problémát, az ott tárolt jelszavadat törli, vagy módosítja. Gyanítom, hogy törli.

Hornet 09-09-2010 20:59

Én is Mac-ről nyomom.Nekem a Mozzila 3.6.8 van fent jelenleg,és hia nélkül működik.nekem a Safari nem jött be:confused:.

tdomo 09-10-2010 09:17

A Safarival lesz a probléma. Engem is mindig kiléptet a yahoo mailből.

idegenvezeto 09-10-2010 16:06

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 263446)
A Safarival lesz a probléma. Engem is mindig kiléptet a yahoo mailből.

Köszi, megpróbálok akkor feltenni Firefoxot.

All times are GMT +1. The time now is 07:57.