![]() |
Több személyiség HV-n és Arénában
Javaslatom egyszerű és így lesz vmi tétje is a tojás/sajt kombó illetve az Arénás dicsőségen kívül...
Az előző Aréna és hv győztesek, ha indulnak a következő fordulóban, akkor +1 szemet választhassanak maguknak. Így díjazná a játék azt, aki 2 hónap és 2.5 nap után győzedelmeskedik. A hv-n csak az 1. kapna + szemet, a zászlótartó nem, bár sokszor ugyanarról van szó. Így aki nagyon jó játékos, akár 4-5 szemmel is játszhatna már. Ha viszont pl. 3 szemessel játszik és nem nyeri az aktuális fordulót, akkor következőben újra csak 1 lenne neki, tehát a +1 működne amíg nyer, de a -1 nem. Ezzel kicsit felértékelődne a győzelem, végülis "lenne miért játszani" Vélemény? |
Mielőtt nagyon belemerülnénk, egy kérdés.
Ati, technikailag megoldható lenne? |
Quote:
Ezek tipikusan azok a játékok, ahol nincs senkinek előnye abból, hogy játszott az előző fordulóban is, vagy játszik már 4 éve. A javaslat ezt az esélyegyenlőséget törli el, és ad előnyt valakinek azok közül, akik már játszottak máskor is. |
Quote:
Én is sokat gondolkoztam rajta, hogy a mostani hétvégi létszámnál van-e értelme ilyennek. A pozitív lökést az adta meg, hogy a mostani Arénában 15 ori van, ami ebben az évben talán a legnagyobb induló létszám. Ha "lenne miért" küzdeni, akkor talán többen is lennénk... Itt végülis 1 ori kapna vmit, aki győzedelmeskedik, de ha nem indul a következőn, akkor később már nem kapja meg. |
Quote:
|
Quote:
Az ötletemhez mit szólsz? |
Quote:
Az emberi tényező miatt sajnos teljesen felejtős. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mert spec engem ez nem motiválna jobban, mint a jelenlegi rendszer.. ha az előbbi a cél, hogy érdekesebb legyen azoknak, akik játszanak, ahhoz nem nagyon szólok hozzá, mert nem hiszem, hogy sűrűn fogok hv-n, vagy arénában megjelenni.. :) |
All times are GMT +1. The time now is 04:29. |