Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Kék szám (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4319)

Sami 08-25-2010 14:01

Kék szám

Csak egy aprócska javaslat...
Mi lenne, ha volna arra mód, hogy kikapcsolhassuk az országunk neve mellett a kék számot, hogy ne lássák? Ha akarnám kikapcsolnám, ha akarnám nem. Ezt mindenki saját maga eldönthetné. Esetleg többen meg mernének támadni, ha ki lenne kapcsolva.

Rob 08-25-2010 14:08

Quote:

Originally Posted by Palinkas (Post 261415)
Mi lenne, ha volna arra mód, hogy kikapcsolhassuk az országunk neve mellett a kék számot, hogy ne lássák? Ha akarnám kikapcsolnám, ha akarnám nem. Ezt mindenki saját maga eldönthetné. Esetleg többen meg mernének támadni, ha ki lenne kapcsolva.

akinek nincs az meg be tudna kapcsolni egy kamu ötöst, hogy ne merjék beütni:) jó ötlet:D

RRRrrr 08-25-2010 14:11

Quote:

Szerintem is jó ötlet, bár akkor ezentúl csak a varisok fogják látni, ki milyen szemmel szaladgál:) De ezt az előnyt szívesen adnám nekik amúgy, ugyis kezdenek kihalni a tolisokkal együtt. :)
Sőt, lehetne olyan tolvajakció is, ha ez bevezetésre kerül, hogy személyiségek felmérése:D
Küldeném a dokikat, azok meg jönnének vissza a kórtörténettel a térkapun:)
Viccet félretéve, támogatom.

Rob 08-25-2010 14:16

olyan lenne a kék szám, mint a doktorátus azért megszereznénk, hogy aztán elegánsan ne használjuk:)

én csak vicceltem mikor azt mondtam, hogy jó ötlet:rolleyes:

Hex 08-25-2010 14:19

Quote:

ne haragudj, de ez marhaság :) ha 10 szemed lenne, én akkor is neked mennék, ha nem lenne kit ütni, szóval szerintem egy kék számnak, marhára nem kell nagy feneket keríteni.

Amúyg meg a kék számot ki is lehet kapcsolni, és vissza is lehet kapcsolni. Úgy hívják, hogy személyiségről való lemondás. És ha vissza akarod kapcsolni, akkor újrázol

Dragi 08-25-2010 14:24

Ez már belsőn is hülyeség volt, de hogy megbeszélések témába nyitni egy ilyen marhaságot az tényleg abszurd

RRRrrr 08-25-2010 14:25

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 261421)
ne haragudj, de ez marhaság :) ha 10 szemed lenne, én akkor is neked mennék, ha nem lenne kit ütni, szóval szerintem egy kék számnak, marhára nem kell nagy feneket keríteni.

Amúyg meg a kék számot ki is lehet kapcsolni, és vissza is lehet kapcsolni. Úgy hívják, hogy személyiségről való lemondás. És ha vissza akarod kapcsolni, akkor újrázol

a szerintem akiknek nincsen még több szemük, azok nem így látják. Már egy vacak kettessel fel tudnék menni szerintem 5.szinten topba egy üres országgal fedezgetve:)
Az más kérdés, hogy aki régebb óta játszik, az tudja nem kell megijedni:)
Jó, azért valószínűnek tartom, hogy marad a jelenlegi rendszer, mert egyszerűbb, de néha jól jönne az a kikapcsolás;)

RRRrrr 08-25-2010 14:27

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 261425)
Ez már belsőn is hülyeség volt, de hogy megbeszélések témába nyitni egy ilyen marhaságot az tényleg abszurd

Itt kell felvetni javaslatokat, még ha azok elutasításra is kerülnek:P

Dragi 08-25-2010 14:31

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 261427)
Itt kell felvetni javaslatokat, még ha azok elutasításra is kerülnek:P

általános beszélgetésekbe vagy chatbe jobban elfért volna
így Ati morci lesz :)

RRRrrr 08-25-2010 14:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 261428)
általános beszélgetésekbe vagy chatbe jobban elfért volna
így Ati morci lesz :)

:)
Lehet, ugyhogy gyorsan beszéljünk róla mit lehet kihozni a javaslatból:D
Aztán megkérjük dobja át az elvetettek közé:)

All times are GMT +1. The time now is 18:43.