![]() |
Kék szám
Csak egy aprócska javaslat...
Mi lenne, ha volna arra mód, hogy kikapcsolhassuk az országunk neve mellett a kék számot, hogy ne lássák? Ha akarnám kikapcsolnám, ha akarnám nem. Ezt mindenki saját maga eldönthetné. Esetleg többen meg mernének támadni, ha ki lenne kapcsolva. |
Quote:
|
Quote:
Szerintem is jó ötlet, bár akkor ezentúl csak a varisok fogják látni, ki milyen szemmel szaladgál:) De ezt az előnyt szívesen adnám nekik amúgy, ugyis kezdenek kihalni a tolisokkal együtt. :) Sőt, lehetne olyan tolvajakció is, ha ez bevezetésre kerül, hogy személyiségek felmérése:D Küldeném a dokikat, azok meg jönnének vissza a kórtörténettel a térkapun:) Viccet félretéve, támogatom. |
olyan lenne a kék szám, mint a doktorátus azért megszereznénk, hogy aztán elegánsan ne használjuk:)
én csak vicceltem mikor azt mondtam, hogy jó ötlet:rolleyes: |
Quote:
Amúyg meg a kék számot ki is lehet kapcsolni, és vissza is lehet kapcsolni. Úgy hívják, hogy személyiségről való lemondás. És ha vissza akarod kapcsolni, akkor újrázol |
Ez már belsőn is hülyeség volt, de hogy megbeszélések témába nyitni egy ilyen marhaságot az tényleg abszurd
|
Quote:
Az más kérdés, hogy aki régebb óta játszik, az tudja nem kell megijedni:) Jó, azért valószínűnek tartom, hogy marad a jelenlegi rendszer, mert egyszerűbb, de néha jól jönne az a kikapcsolás;) |
Quote:
|
Quote:
így Ati morci lesz :) |
Quote:
Lehet, ugyhogy gyorsan beszéljünk róla mit lehet kihozni a javaslatból:D Aztán megkérjük dobja át az elvetettek közé:) |
All times are GMT +1. The time now is 18:43. |