![]() |
Szövetségi összesítés bővítése 1/A-ban
A Szövetségek oldalon az egységeken/pénzen kívül esetleg szerepelhetne még a szövetség összes barakkhelye és a tornyok száma, fajonként is...
Nem egy nagy dolog, tudom, olyan kényelmi bővítés... Kb így gondoltam: Összes barakkhely/toronyszám: 2.000.000/5.000 Ebből: Elf: 500.000/2.000 Ork: 800.000/600 stb. De ha fajok szerint nem is, jó lenne összesben is... Vélemény? |
anno néha jol jött volna ha láttok egy összesitést, föleg ha egy klán 10 tagu, nem kell annyit lapozgatni meg számolgatni
|
Azt kifelejtettem, hogy természetesen minden fajnál max lakitekivel (hullánál a férőbónusszal) lenne számolva a férőhely
|
Quote:
Nem valós, hanem feltételezett adatokkal akár egy excell táblában is számolhatsz. Vagy ki lehet ragasztani a monitorra egy post-it papírra, hogy szem előtt legyen. Ha úgysem a ténylegesre vagy kíváncsi, hanem csak egy megközelítő értékre, akkor nem kell percere pontosan tudni. |
Quote:
Miért nem pontos az, ha pl.van 10.000 elf barakk a klánban, akkor az 520.000 barakkhellyel szerepel az összesítésben? De ha nem férőhely lesz kiírva, jó a barakkszám is :) pl. Összesen 35.000/6000 barakk/őrtorony Ebből Elf 10.000/2.000 stb. |
Tetszik az ötlet.
|
és akkor még tegyük bele, hogy a napi piaci átlagáron számolva, a klán kb hány íjászt tudna venni klántámadás esetén ..... :)
|
Quote:
|
teljesen felesleges. ha számolni fogok, úgy sem az alapján számolok ami oda lesz írva, mert ott nem található morál, tekercs% ...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:36. |