Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Hangok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=429)

SiMON 04-22-2006 09:02

Hangok

Sziasztok,

Szeretném javasolni, hgy a játék adjon ki hangokat a speakeren keresztül mikor valami támadás vagy akció történik így a hétvégi munkákat, tanulást:) is könnyebben elkezdni az ember nem ül itt a gép előtt egész nap.
Pl: lopnak lopnak :D vagy egyszerűbb valami effekt:)

Megoldható lenne

Üdv
Tamás

track 04-22-2006 11:21

Nos nem rossz ötlet, mivel van jel- vipnél- ha vmi esemény történik,de hanggal jobb lenne! Felcsontolnám a hangot és mennék tanulni és ha van vmi akkor úgyis meghalom és száguldok a gép elé:D:D

Szellszi 04-22-2006 11:24

Nekem is tetszik! Segítsük a tanuló ifjúságot a hangokkal! Mondjuk Kudlik Júlia bemondhatná, hogy támadás ért :D

BeeLord 04-22-2006 11:49

Én Korda Gyuri bácsit szeretném hallani, amikor valaki elfogadja az mnt-t: És MEGADJA! Andre Persson! Megadta!:D

BeeLord 04-22-2006 11:51

AZ ötlettel csak egy baj van: ha ezt bevezetnénk, sok hódítós azt csinálná, hogy éjszaka is bekapcsolva hagyja a hódtót. És ha támadás éri hajnali 3-4 óra körül, esetlegesen vissza is tud ütni még abban a körben. Pedig az éjszakai támadásoknak pont ez a lényege, hogy bünti nélkül támadni tudjak.:)

SiMON 04-22-2006 11:54

Quote:

Originally Posted by BeeLord
AZ ötlettel csak egy baj van: ha ezt bevezetnénk, sok hódítós azt csinálná, hogy éjszaka is bekapcsolva hagyja a hódtót. És ha támadás éri hajnali 3-4 óra körül, esetlegesen vissza is tud ütni még abban a körben. Pedig az éjszakai támadásoknak pont ez a lényege, hogy bünti nélkül támadni tudjak.:)

Szerintem igy mindenkinek egyenlő esélyei lennének se előny se hátrány. A-ban meg ígyis úgyis visszakísérnek akármikor támadok/támadtok. legyen az éjjel 2 vagy déli 12.

Bogár 04-22-2006 12:12

nálam be van kapcsolva az email-értesítés, és ha van valami, jelez. és képzeljétek, még hangot is ad ki. :p

Steve 04-22-2006 12:56

Ez az ötlet nekem nagyn is teccik!!
Vagy esetleg lehet találni most is olyan progit ami jeélzi hanggal teszem azt a weboldal nevének a megváltozását?:o Még aztis el tudnám képzelni...
de télleg jó ötlet nálam ez ződ;)

Békés 04-22-2006 13:34

Quote:

Originally Posted by SiMON
Szerintem igy mindenkinek egyenlő esélyei lennének se előny se hátrány. A-ban meg ígyis úgyis visszakísérnek akármikor támadok/támadtok. legyen az éjjel 2 vagy déli 12.

Persze, a következő meg az lessz, hogy a csingilingi ne Téged hanem a helytartót ébressze és hozza meg a döntéseket helyetted.
Nehogy fáradtan ébredjél:rolleyes:
Kapcsold be az email értesitőt és csontold fel a hangját, ahogy irták ha ez kell neked.
Különben Te mit szeretnél tenni ebben a játékban?
Nézni, hogy a HT megcsinál helyetted mindent, készen megkapni és semmit ne kelljen tenni, minden emberi tényezőt /lustaság, fáradtság,figyelmetlenség stb/ kizárni.
Ne a progira bízd az egyenlő esélyeket, ha játszol akkor legyél ott és figyelj.
Különben ennek az lenne a következménye, hogy kialakulna egy álló háború senki nem támadna mert tudná a másikat ébreszti a progi és biztos a vissza támadás.
Szerintem ez egy nem a játékélményt elősegitő változás lenne.

Nálam ez pirosat érne de ennyire nemakarom egyenlőre leminősiteni az ötletet.

Mike zoostorm 04-22-2006 13:38

Quote:

Originally Posted by Békés
Persze, a következő meg az lessz, hogy a csingilingi ne Téged hanem a helytartót ébressze és hozza meg a döntéseket helyetted.
Nehogy fáradtan ébredjél:rolleyes:
Kapcsold be az email értesitőt és csontold fel a hangját, ahogy irták ha ez kell neked.
Különben Te mit szeretnél tenni ebben a játékban?
Nézni, hogy a HT megcsinál helyetted mindent, készen megkapni és semmit ne kelljen tenni, minden emberi tényezőt /lustaság, fáradtság,figyelmetlenség stb/ kizárni.
Ne a progira bízd az egyenlő esélyeket, ha játszol akkor legyél ott és figyelj.
Különben ennek az lenne a következménye, hogy kialakulna egy álló háború senki nem támadna mert tudná a másikat ébreszti a progi és biztos a vissza támadás.
Szerintem ez egy nem a játékélményt elősegitő változás lenne.

Nálam ez pirosat érne de ennyire nemakarom egyenlőre leminősiteni az ötletet.

Szerintem a HT mostantol gombozhetne is , meg szovit felmerhetne es ha tiszta a teep akkor kiszamolja hogy mekkora sereg kell, es mehetne fosztani is...Tolisoknal , meg menne tekizni folyamatossan...:p:p

Ha van e-mail ertesito lehetopseg, akkor ugyis el lesz vetve az otlet...Mert vegulis minek?

All times are GMT +1. The time now is 10:02.