![]()  | 

Hadi, vari, toli??? 

Hello! 
	Ha jól tudom, arról még nem volt szó, h milyen felállásban a legkönnyebb/legjobb játszani. Persze ez sok mindentől függ (tapasztalat, faj, személyiség...stb) de úgy is mindenki a neki legmegfelelőbben rakja össze az oriját. (Azért érzem még fontosnak ezt a dolgot, mert az elmúlt időkben felmerültek kérdések a tolis országok erősségéről, de nem azt a témát akarom folytatni) Várom a szavazatokat és minél több hozzászólást. Előre is kösz mindenkinek!!!  | 

nem nyilatkozom:) de a jelenlegi szabályok mellett szerintem varisnak lenni a legkevésbé szórakoztató és jövedelmező:) de ízlések és pofonok 
	 | 

Quote: 

A tolis időnként utal a karavánnal a hadisok meg vigyék a varis seregét is támadni. Az unalom ellen meg idónként köss bele egy erősebb mf-be vagy szövibe és utánna tudod értékelni a nyugalmat is:)  | 

Nem teljesen értettem a kérdést? 
	Most mit jó játszani az országgal vagy egy szövetségben milyen felállás a jó??? :D  | 

Asszem kérdezhetném mindkettőt, de én inkább MF-ként gondoltam. Szöviben meg mindből kell (vegyesből inkább nem), és jó szöviben ki vannak élezve az orik. 
	Bocs, ha nem volt egyértelmű. :D  | 

Szerintem MF-ként varisnak a legkönnyebb lenni, ti. amit nem látok, ritkán ütöm, bár természetesen itt is vannak kivételek... 
	Szöviháborúban, vagy csak simán tagként én a hadist favorizálom addig, míg a tolik-varik el nem szakadnak. Azután Rock&Roll! :D  | 

Ahogy nézem a szavazás állását, a hadi fog nyerni... 
	Pedig nekem az volt az egyik legnehezebb :D Hiszen tolvajkodtak, rengettek, tekiztek folyamatosan... Tehát én azt mondom, hogy az a legidőigényesebb, és az az egyik legnehezebb felállás... (persze attól függ milyen fajjal vagy) Mondjuk egy tanyafree ork tábornok... :D Az egyetlen vegyes püttyentést én nyomtam :D Korrekt :D  | 
| All times are GMT +1. The time now is 11:54. |