![]() |
Megőrült a helytartó az Arénában.
Egyszer már kérdeztem ezt a dolgot, de akkor nem jött válasz a supportos levelemre.
A gondom az, hogy az Arénába, a Helytartócska, folyamatosan próbálkozik a faji varázslat felrakásával, pedig nincs is beállítva. Előző fordulóban ezzel nem volt gond. Valamiért a főország beállításai kihatnak az Arénás beállításokra is. És védelem alatt nem szeretném, hogy a Faji varit felrakosgassa. Kérdezem, van megoldás, vagy ez csak egy kedveskedés csak nekem?:) |
Quote:
|
Quote:
Nincs belőve semmi!!!! És hogy kapcsoljam ki azt ami nincs beállítva, és nem is volt? Szerinted 45K pont előnynél felraktam a raktárkulcsot??? Volt már ilyen a másik országommal, és akkro csak az segített ha leszabiztam a főorival. Hülye vagyok de ennyire nem! :D |
Multkor is ez volt, jeleztem a problémát, és nem lett csinálva semmi!
Nincs beállítva a tekercs írás, és az Arénába szó nélkül elkezdett tekercseket írni. És nem azokat, amiket az előzőbe írogattam. Tényleg össze vissza csinál mindent, és pontosan aszerint dolgozik, mint ahogy a főországba be van állítva. Anno Ildi mesélt nekem ilyet, akkor én se hittem neki, és azt mondtam szarul van belőve, de most megyek, és leállítom a főország Helytartóját, és szabira megyek, és emiatt nem tudok majd Párbajozni. |
Megnéztem, de semmi okot nem látok arra, hogy ezt tegye. Ha tovább folytatja, akkor a hétvégén megnézem tesztkörnyezetben is.
|
Quote:
Katona képzésnél csak az alap katonák képzése van kiadva, de tovább képzi őket automatikusan, és rohadtul nem azt képzi amit szeretnék :) Tekercseket is írogatja, pedig nincs megadva neki mit írjon, és ír mindegyikből. És a faji varázslatot, is próbálgatja szüntelenül felrakni, de nincs elég rúna hozzá. |
Aki 1000heki fölött végez, az következő játékban kap egy kis nehezítést :p
|
Quote:
Erre már gondoltam, de volt már ilyen, és akkor elötte asszem kivertek az Arénából. De okés, legyen, de akkor mondják meg, hogy ez van :) |
Quote:
Ez van :p :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:16. |