![]() |
támadásnál a gabonát nem mindig számolja jól a rendszer
a kovetkezo probléma merult fel
a szovim támadáshoz készult és kiszámoltuk elore hogy mennyi egységet kell fokoznia mennyi gabona kell egy 2 koros támadáshoz stb. a gabcsibol kicsit tobbet is vett ki mert korábban is volt már hogy nem engedte kitámadni a rendszer a gabcsi miatt (akkor is volt elég a rakiban) 254.714 paci ment volna 2 korre 81.509 gabcsi kellett volna hozzá az egyszeruség miatt a paciszámot mindig harmadoljuk es plusz pár-K gabcsit hozzácsapunk hogy ne engedjen ki 3 korre csak 2re jelen esetben 85 vagy 86k gabcsi lett kiszedve támadáshoz megtortént a fokozás az ori 2 korre is kerult a pontlistán majd a rendszer nem engedte kitámadni szovimet és a kovetkezo hibauzenetet adta Nincsen elegendõ élelmed a csapat elindításához! Induláskor a seregnek az egész útra elegendõ élelmiszert kell magával vinnie. Vagy kisebb sereggel támadj, vagy közelebbi célpontot, vagy támadás elõtt töltsd meg raktáraidat élelemmel! 127356 bála élelem szükséges. de tuti biztos 2 korre volt !!! végignéztem az egész támadást 12 volt a helyezéskulombség fokozás elott 20helyezésen belul lehet a jelenlegi csopilétszám mellett 2 korre állni és 2700pontra volt a támadott oritol minden stimmelt részunkrol és az elso ilyen eset ota mindig 3szor át van számolva minden hogy ne forduljon elő ujra (akkor még azthittuk hogy a szovim hibázott) mivel nem eloszor fordult elő és más klánbol is hallottunk hasonlo sztorit hogy a gabcsi miatt nem engedte ki oket gondoltam jelzem hogy homok kerult a gépezetbe es valami gixer van ez mondjuk sima támadásnál csak 1 korrel késlelteti az indulást meg némi plusszpénzbe kerul mert 2*kell fokozni de tegyukfel ha betolják az embert egy sereggel és haza kéne kisérni akkor teljesen ellehetetlenitheti a visszatámadást is akár 20on pár támadásbol 2-nél tapasztaltunk ilyet ami ugyan nem sok de nem is kevés jó lenne ráqukkantani hogy mi lehet a gond |
Quote:
|
igen, két körre annyi, mint vityu írta
|
tényleg annyi az elso hsz-ben lévo gabcsiszukségletet egy 100pacis támadásbol számoltam ami nagyon csalóka volt a kis mennyiség miatt
|
Quote:
|
Quote:
plusz azt is kiszámoltam hogy 20 helyezést lehet átfokozni az aktuális csopilétszám mellett tehát az se lehetett hogy a helyezéskulomség miatt nem tudott 2re állni ekkora fokozásnál frissités után nem marad 2 korre hanem kiesik tobb korre |
(katik száma /12) * körök számával míg esznek
(254.714 / 12) * 4 (2 oda, 2 vissza) = 84,904.67 gabona (254.714 / 12) * 6 (3 oda, 3 vissza) = 127.357 gabona vezíremtől, Bencétől kérdeztem meg a képletet, mível már elfelejtettem :) az nem lehet esetleg, hogy fokozott az ellen is? |
Quote:
de ettol fuggetlen a témanyito hsz-ben le lett irva hogy tobb gabcsi volt benn szoval be lehet fejezni az egymás hulyének nézését !!! |
Quote:
Amugy emlekeim szerint a kajaszukseglet az lovasszam/6*kortav. (igy a 0.32 is csak kozelites persze, de annak nem rossz). (Persze teszteleshez nem kell anarch, egyszeruen 0 kajaval barhonnan kuldozgethetsz megfelelo szamu pacit random korokre, es mindig kiirja mennyi kaja kellene.) Ui: Most mar vegig is olvastam, pontosan 3 koros a kaja, amit kiirt a klantagodnak. (254714/2=127.357) Innentol tuti biztos vagyok, hogy mozgott az ellen. Vagy vmit elneztetek |
Quote:
segítség lett volna. többet nem írok ide |
All times are GMT +1. The time now is 17:37. |