Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   a legjobb kezdő faj. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4247)

római 06-15-2010 19:55

a legjobb kezdő faj.

üdv a legjobb kezdő fajt keresem.
mi lenne a legjobb egy viszatámadó hadisnál?
várom a javaslatokat:)

Cassandra 06-16-2010 06:30

Római, egyáltalán nem bántásból írom, DE elég a sok új témából!:)
Indíthatnál 100 + 100 témát különböző nézőpontból, de a játékot úgyis csak akkor ismered meg igazán, ha JÁTSZOD.;) Vagy, ha előrelátó vagy olvasod a kézikönyvet, amit pár éve együtt írtunk.
Hogy mi a legjobb kezdő faj, mindenki másra esküszik?! És nem is biztos, hogy neked, vagy bárki másnak pont a "legjobbra" lenne szüksége... Milyen jó is arról sztorizgatni, hogy réééégen milyen butaságokat is követtünk el, amíg megtanultuk használni a játékot. A régi szép idők, mikor fél-elf vándorként fejlődtem varikra gyúrva...:D
Hogy mi a legjobb kezdő faj? Szerintem az óriás, mert viszonylagos biztonságot ad, de nem biztos, hogy ez is a legszinesebb.:)

római 06-16-2010 08:00

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 256118)
Római, egyáltalán nem bántásból írom, DE elég a sok új témából!:)
Indíthatnál 100 + 100 témát különböző nézőpontból, de a játékot úgyis csak akkor ismered meg igazán, ha JÁTSZOD.;) Vagy, ha előrelátó vagy olvasod a kézikönyvet, amit pár éve együtt írtunk.
Hogy mi a legjobb kezdő faj, mindenki másra esküszik?! És nem is biztos, hogy neked, vagy bárki másnak pont a "legjobbra" lenne szüksége... Milyen jó is arról sztorizgatni, hogy réééégen milyen butaságokat is követtünk el, amíg megtanultuk használni a játékot. A régi szép idők, mikor fél-elf vándorként fejlődtem varikra gyúrva...:D
Hogy mi a legjobb kezdő faj? Szerintem az óriás, mert viszonylagos biztonságot ad, de nem biztos, hogy ez is a legszinesebb.:)

kösz a jó tippet az óriásról,igazad van tényleg sok az uj téma.

szoviet t56 06-16-2010 08:05

Quote:

Originally Posted by római (Post 256085)
üdv a legjobb kezdő fajt keresem.
mi lenne a legjobb egy viszatámadó hadisnál?
várom a javaslatokat:)

válassz egy fajt és kezdj el játszani, lépj egy szövetségbe ott majd tanulsz miközben a súgót olvasod, és ahogy haladsz rájösz hogy az országod rosszul irányítod de akkor már tudni fogod hogy hogyan kell jobbá tenni és akkor tudni fogod mi az adott faj előnye hátránya

ha szövibe lépsz gyorsabban tanulsz mint itt mert itt csak álltalánoságban írnak a szöviben meg alkalmazkodni kell

római 06-16-2010 08:20

Quote:

Originally Posted by szoviet t56 (Post 256122)
válassz egy fajt és kezdj el játszani, lépj egy szövetségbe ott majd tanulsz miközben a súgót olvasod, és ahogy haladsz rájösz hogy az országod rosszul irányítod de akkor már tudni fogod hogy hogyan kell jobbá tenni és akkor tudni fogod mi az adott faj előnye hátránya

ha szövibe lépsz gyorsabban tanulsz mint itt mert itt csak álltalánoságban írnak a szöviben meg alkalmazkodni kell

rendben már tegnap kezdtem 1 uj országot ami élőhalott lett

vityu 06-16-2010 12:53

Quote:

Originally Posted by római (Post 256123)
rendben már tegnap kezdtem 1 uj országot ami élőhalott lett

akkor tényleg érdemes volt a kérdést feltenni...

szoviet t56 06-17-2010 12:03

hadjuk hadd bontakozzon ki
legalább mindig lessz aki látogatja a fórumot

All times are GMT +1. The time now is 23:43.