![]() |
Betegség-emberrablás-tudomány
Üdv! Országomban betegség tombol, ahogy és amikor pl már 200 helyre kéne munkaerő, nekiállok embereket rabolni, sikerül is, viszont pár perc, és akiket elraboltam, eltűnnek, sőt, még hogy nekem könnyebb legyen, 300 helyre kell munkaerő. Egyszer-kétszer nem zavar, de most már dühít, hogy elrabolok 1000 embert, és a végén úgy jövök ki, mintha tőlem loptak volna 400-at.
-nincs körváltás -nem frissítgetek -nem támadok, varázsolok Tudomány Törp vagyok, az ipar és hadügy területén elérhető maximum 40% viszont nekem nem megy 30% fölé.. 31% 4.950 darab tekercs ----nekem már 5500-on túl van.. válaszokat előre is köszi! |
Vagy ellopják Tőled is az embereket utána (nem írtad, hogy van-e ilyen eseményed), vagy nem a saját országodat nézed.
A böngésződ gyorsítótárát (cache) töröld, és ha proxy-t, vagy valamilyen gyorsítóprogramot használsz, akkor azt kapcsold ki. |
esteleg nincs hely a házakban,és le is lép amit ellop.
|
az csak körváltásnál megy el nem?
|
Quote:
|
ja a "nincs körváltás" kimaradt nálam:)
pedig az mindent megmagyarázna mert a több lakos miatt több hullik meg le is lépnek tehát kevesebb marad mint lopás előtt. biztos nincs kv?? |
Ez a baj, h kevés az emberem, még 1400-nak lenne helye, körváltás biztos nincs. Gyorsítót pedig kilőttem, és így is...400 embert lopok, de utána ugyanoda kerül..
|
Quote:
|
Megoldottam, most már nem tűntek el. Viszont a másik, nagyobb baj, törp vagyok, és egyik tudományom se megy 30% fölé, pedig ipar-hadügy téren már 5000 fölött vannak a tekercsim..
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:53. |