Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A külső fórum oldalainak gyorsabb betöltése (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4238)

Olasz 06-11-2010 01:10

A külső fórum oldalainak gyorsabb betöltése

Nem tudom, hogy jó helyre írok e?

Az lenne a gondom, hogy nálam a külső Fórum összes topikja nagyon lassan töltődik be a böngészőbe.
Minden más oldal - köztük a Hod is - hibátlanul betöltődik, mint a villám, egyedül a Fórum csiga lassúsággal.
Másnál is fennáll ez a probléma?
Lehet ezt orvosolni?

Köszönöm

Kutyuleee 06-11-2010 02:59

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 255629)

Az lenne a gondom, hogy nálam a külső Fórum összes topikja nagyon lassan töltődik be a böngészőbe.
Minden más oldal - köztük a Hod is - hibátlanul betöltődik, mint a villám, egyedül a Fórum csiga lassúsággal.
Lehet ezt orvosolni?

Köszönöm

Én már egy jó ideje megszoktam, de amúgy én is észrevettem. ez az egyetlen oldal ahol várakozok néha a betöltésre:S

Ati 06-11-2010 04:46

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 255629)

Lehet ezt orvosolni?

Köszönöm

Míg a Hódítónak saját szerverei vannak, addig a fórum nem saját szerveren fut, ezért a szolgáltató kapacitása és terhelése befolyásolja a működését.

Erre is saját szervert venni, beüzemelni és folyamatosan karbantartani erős túllövés lenne a célon, erre jelenleg nincs kapacitás és nincs tervben.

Olasz 06-11-2010 17:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 255632)
Míg a Hódítónak saját szerverei vannak, addig a fórum nem saját szerveren fut, ezért a szolgáltató kapacitása és terhelése befolyásolja a működését.

Erre is saját szervert venni, beüzemelni és folyamatosan karbantartani erős túllövés lenne a célon, erre jelenleg nincs kapacitás és nincs tervben.

Így már értem akkor a lassúság okát.
Köszönöm a gyors választ.

Tehát csak reménykedni lehet, hogy a szolgáltató esetleg szélesíti hálózatát.:(

Ati 06-11-2010 17:35

Quote:

Originally Posted by Olasz (Post 255711)
Így már értem akkor a lassúság okát.
Köszönöm a gyors választ.

Tehát csak reménykedni lehet, hogy a szolgáltató esetleg szélesíti hálózatát.:(

Előnye is van azért a dolognak: ha a mi gépeinkkel bármi rossz történik (ne történjen), akkor ez egy teljesen független gép, amin keresztül tudunk Veletek kommunikálni. Ugyanaz a szolgáltató, mint ahol a szervereink vannak, tehát ha a netelérésükkel van a probléma, akkor nem segít, de akkor nagyon sok ember dühös, és az az állapot csak nem tart sokáig. :D

All times are GMT +1. The time now is 13:10.