![]() |
Fegyverek és vértek
Sziasztok
Itt érdekelne, hogy kinek milyen fegyverei és vértjei vannak otthon. Ez a középkori fegyverektől vértektől a modern kori atombombáig terjed szóval minden ilyen érdekel, meg ezzel kapcsolatos hozzászolások:D Ha nagyon érdekel valakit leírom ,hogy mivan nekem:P |
|
Quote:
most elfogod poénkodni a jókis topicomat?:D |
Amikor a házunk épült, alapásáskor találtam egy középkori ágyúgolyót, és egy (valószínűleg) első világháborús puskát bajonettel. Sajna a puskát annyira kikezdte az idő vasfoga, hogy a csöve már itt-ott lyukas. Pedig restaurálva jól mutatna a falon...:(
|
Quote:
Mesélted volna, hogy bezzeg a második világháboruban amikro még fiatal voltál nem votl mti ennetek és ilyennel kelelt vadásznotok:D |
Quote:
|
Quote:
Csak viszonylag új dolgok vannak amúgy, egy kala bajonett, rohambili, vegyvédelmi öltözet, gázálarc (babgulyás ellen nem véd :D), meg egy hatástalanított nyeles kézigránát. De miért a sporton belül csináltad a topicot? :) |
De a vegyvédelmi öltözet megov valamennyire a biologiai fegyver mellékhatásaitóL??:D
Gázmax?:D abba nehéz lélegezni bár utoljára 10évesne lehetet rajtam olyan:D nemtom a bajoneteket annyira nem favorizálom... Azért mert sokan sport eszközként használják ezeket a fegyevreket. |
Quote:
|
Quote:
Gyanúsak ezek a fiukák:) |
All times are GMT +1. The time now is 07:27. |