![]() |
Karaván módosítása
Sziasztok!
Nekem csak annyi gondom van a karavánnal,h ma reggel felkeltem és leültem gép elé,mondom küldök szövinek pénz,erre voltam olyan ügyes,h egyből az entert találtam meg és mindenem elküldtem,mert minden maxon be van írva.... Csak egy olyasmi rendszer lenne jó mint a piacon,h 2kis mező lenne.Egyikbe ,h nekem mennyi van a másikba meg én tudnám meghatározni,h mennyit akarok küldeni.....és így nagy változás nem is lenne,csak a "baleseteket" elkerülnénk... |
ez jó ötlet. és reális is megváltoztatni, ahogy a pénzosztás is megváltozott úgy hogy 0 most az alapbeírás... mondjuk azzal többet buksz, ha 86 millát osztasz szét, mintha vesztesz 10-20%ot az oda vissza karavánltatáson, de sztem még akkor is jó ötlet ez a változtatás...
|
Csak támogatni tudom a javaslatot, főleg mert már én is jártam így. Na azóta 2x is megnézem, hogy mi is van beírva, mielőtt elküldöm! :)
|
igen ez nagyon jó ötlet, de én még hozzáfűznék a karavánosdi dolgokhoz:)
nah szal annyit lehetne még változtatni, hogy ne csak az egyik szövimnek tudjak küldeni pénzt mert már néha szar volt, hogy küldök az XY orinak pénzt, de az YX-nek is kéne pénz, és akkor így nagyon szar:) nem valami nagy befolyásolása lenne a játéknak, ha 3 karavánt küldhetnél egyszerre:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Igen ez jo otletnek tunik, bar meg velem nem fordult elo, piacot se toltam meg el, regen se osztottam szet az ossz. lovemat, azert tom hogy ami kesik nem mulik...:( Olvastam Synkel hozzaszolasat, es tok egyetertek, ami viszont engem erdekelne, hogyha elkuldod X nek a karavanodat, az miert jon uresen vissza? hozhatna is valamit...? Mit szoltok? |
Ez az egész jó ötlet, az bizonyos!
De a visszahozatalt hogy gondolod?Lehet hogy sokáig rostokolna emiatt a szövinél! És ha már karaván...tekit miért is nem lehet küldeni? |
Az alap5let jó, támogatom!
A többit viszont elvetem! Ez ugye csak VIP-el él, így is nagy segítség a VIP-eseknek ez a funkció, ne tápoljuk még jobban őket... |
All times are GMT +1. The time now is 05:34. |