Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Nem működő bankok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4186)

Padlócsempe 05-08-2010 17:44

Nem működő bankok

Lenne egy javaslatom: A bankok, a többi épülethez hasonlóan, ha nem működnek, ne lássák el funkciójukat, azaz olyankor ne védjék lopás ellen az országban lévő pénzt.

Ezzel több mozgástere lenne a tolis országoknak, és egy új taktikai lehetőség lenne az országok pénzének elszedésére, egy újabb elemmel kellene számolni az intézőben.

RRRrrr 05-08-2010 17:47

Én mindig is emellett voltam, de sokaknak nem érdeke ez, ugyhogy szerintem továbbra is igy marad. Sajnos.

Ati 05-08-2010 18:04

Ennek technikai oka van elsősorban, miközben logikus is: körváltásokon kívül egyik épület sem hoz be maximumot. Tudsz például több sereget tartani az országban körváltások között, mint ami elfér, tudsz több nyersanyagot is benttartani stb. Ha az egyik épület darabszáma fontos a körváltások között, akkor a logika azt diktálja, hogy a többinek is annak kellene lennie.

RRRrrr 05-08-2010 18:08

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 251163)
Ennek technikai oka van elsősorban, miközben logikus is: körváltásokon kívül egyik épület sem hoz be maximumot. Tudsz például több sereget tartani az országban körváltások között, mint ami elfér, tudsz több nyersanyagot is benttartani stb. Ha az egyik épület darabszáma fontos a körváltások között, akkor a logika azt diktálja, hogy a többinek is annak kellene lennie.

Akkor mivan az őrtoronnyal? Vagy a tanyákkal?

Ati 05-08-2010 18:12

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 251164)

Mi van velük? Azok működése is lényegtelen két körváltás között.

Dus 05-08-2010 18:14

Quote:

Originally Posted by RRRrrr (Post 251164)

Az őrtornyok és a tanyák két körváltás között semmit nem csinálnak. Míg a bank igen, védi a pénzt...

Ettől függetlenül én támogatnék egy ilyesfajta javaslatot. :)

RRRrrr 05-08-2010 18:14

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 251165)
Mi van velük? Azok működése is lényegtelen két körváltás között.

Bocsi, ez igaz. Félreértettem az előző hszed.

RRRrrr 05-08-2010 18:16

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 251166)
Az őrtornyok és a tanyák két körváltás között semmit nem csinálnak. Míg a bank igen, védi a pénzt...

Ez is igaz:) Most kicsit összezavartatok:D
A lényeg, hogy engem régóta zavar ez a bank dolog, hogy ennyire védi a pénzt, és még működnie sem kell.

Ati 05-08-2010 18:16

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 251166)

Biztos? Ez azt jelentené tehát -- most csak így nagyhirtelen egyetlen példával --, hogy nem fokozhatsz el egyetlen pontot sem, hiszen nem vehetsz több katonát, mint ami a barakkokban elfér.

RRRrrr 05-08-2010 18:18

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 251169)
Biztos? Ez azt jelentené tehát -- most csak így nagyhirtelen egyetlen példával --, hogy nem fokozhatsz el egyetlen pontot sem, hiszen nem vehetsz több katonát, mint ami a barakkokban elfér.

Én ezt is tudnám támogatni:D

All times are GMT +1. The time now is 23:29.