![]() |
Dragonadopters
|
Meggondoltad magad, vagy még összeszeded a gondolataidat?
|
Ezt hgy érted?
|
Quote:
|
Úgy értik, hogy a dragonadopters.com-ról linkelt 3db gif kép rohadtul nem jelenik meg. Így jelenleg van egy töküres topicnyitó hozzászólásod. Ha magához tér a szerver, a helyzet változhat ...
|
Quote:
|
Quote:
|
A dragonadopters szerver átalakítás miatt nem fut... És? Pár óra, és újra üzemelni fog...
Azt szerettem volna mondani, hogy van 3 sárkányom, teljesen olyan a játék, mint egy "gyerekhódító", lehet alapanyagokhoz jutni termeléssel, piacozással, illetve a lopás funkciót kiváltó "lottó"-val. Az alapanyagokból tárgyakat lehet készíteni, amik növelik a sárkányod termelési értékeit (hasonlóság a tudománytekerccsel). Van többféle piac, tárgyakat, és alapanyagokat is lehet adni/venni. A játékban nincs csalás, mert tulajdonképpen lehetetlen csalni, minden sárkány fejlődési sebessége maximalizálva van, minden sárkány termel alapanyagot... A játék pusztán csak aranyos, és 2 körváltás közötti időtöltésre alkalmas. Olyan mint a hódító és a tamagocsi keveréke. :) |
Bár a képek még most sem láthatók, de így most már értem, hogy mit szerettél volna ezzel a topiccal.
|
Megrögzött piacolóknak különösen ajálnott, mert eléggé meg lehet borítani a piacot minimális lóvéval....
Persze ilyet ott senki nem csinál, mert az egy másik játék.... :D De egyszer sikerült levernem az árakat a béka popsija alá, most meg felvinni... :D Kerestem is vele 40.000 aurát... :D |
All times are GMT +1. The time now is 06:51. |