Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Árnyak varázslat - civilek (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4157)

Peter Rose 04-16-2010 17:33

Árnyak varázslat - civilek

üdv!

Az árnyak varázslat azokat a civileket is alapul veszi, akik adott pillanatban nem férnek el házban, vagy hasonlóképpen nem számítanak, mint a varik, tolik, haderő?

Lényegesen több tolvaj él országomban, mint civil, emiatt az árnyak varázslatot nem tudom maximálisan kihasználni. Olyan taktikán törtem a fejem, hogy 1-1 erősebb szintén tolvaj ország ellen a nagy haszon reményében nyerő lehetne egy katonák lefokozása civillé akció, s az átmeneti népességnövekedés miatt megnőne a tolvajérték, HA a többlet civil lakosságot is számításba veszi.

Peter Rose 04-21-2010 22:26

Igazán szívesen venném, ha valaki, aki tudja a választ, megosztaná velem. Ha csak egy ember tudja, akkor ő :)

vityu 04-22-2010 04:17

Quote:

Originally Posted by Peter Rose (Post 249190)
Igazán szívesen venném, ha valaki, aki tudja a választ, megosztaná velem. Ha csak egy ember tudja, akkor ő :)

Amondó vagyok, hogy tesztelni kéne anarchban. Ha nincs ott országod, akkor gyorsan regisztrálj kettőt. Szerintem egy teszthez találsz embert, aki a fokozásra való pénzt megfinanszírozza. :)

Barbara 04-25-2010 13:47

ajánlat

Ha ezen múlik akkor segítek tesztelni. Ha nem törlődött azóta akkor elvileg van egy tolis félelfem 200 hekin...

Peter Rose 04-28-2010 10:59

Kösz a felajánlást, de ezért nem fogok egy anarchos orit regelni. Az ügyben illetékes egyszer csak veszi a fáradtságot és reagál annyit, hogy igen, számít, vagy nem, nem számít :)

Ati 04-28-2010 11:24

Quote:

Originally Posted by Peter Rose (Post 249817)
Kösz a felajánlást, de ezért nem fogok egy anarchos orit regelni. Az ügyben illetékes egyszer csak veszi a fáradtságot és reagál annyit, hogy igen, számít, vagy nem, nem számít :)

Ha rám gondolsz, akkor stratégiai kérdésekre nem válaszolok.

Remedy 04-28-2010 11:26

Quote:

Originally Posted by Peter Rose (Post 249817)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 249825)
Ha rám gondolsz, akkor stratégiai kérdésekre nem válaszolok.

Hat pedig ugy tunik, muszaj lesz regelned, ha tenyleg erdekel. :)

Peter Rose 04-28-2010 12:27

Nem kifejezetten rád, bárkire, aki tudja.

Másfelől, nem nagyon értem, miért nem kaphatok erre választ, de akkor majd megoldom valahogy :)

Ati 04-28-2010 12:30

Quote:

Originally Posted by Peter Rose (Post 249836)
Másfelől, nem nagyon értem, miért nem kaphatok erre választ, de akkor majd megoldom valahogy :)

Másoktól kaphatsz. :)

Ui: tőlem sem azért nem, mert utállak ;), hanem mert stratégiai kérdésekre "hivatalból" nem válaszolok. Azok azért stratégiai kérdések, hogy ki legyenek tapasztalva. Nem tilos másnak leírnia, ha már kitapasztalta.

Peter Rose 04-28-2010 12:33

Normál csoportban ha ezt megbeszélem vkivel és teszteljük, az ugye nem minősül JKSZ-nek?

All times are GMT +1. The time now is 10:38.