![]() |
Árnyak varázslat - civilek
üdv!
Az árnyak varázslat azokat a civileket is alapul veszi, akik adott pillanatban nem férnek el házban, vagy hasonlóképpen nem számítanak, mint a varik, tolik, haderő? Lényegesen több tolvaj él országomban, mint civil, emiatt az árnyak varázslatot nem tudom maximálisan kihasználni. Olyan taktikán törtem a fejem, hogy 1-1 erősebb szintén tolvaj ország ellen a nagy haszon reményében nyerő lehetne egy katonák lefokozása civillé akció, s az átmeneti népességnövekedés miatt megnőne a tolvajérték, HA a többlet civil lakosságot is számításba veszi. |
Igazán szívesen venném, ha valaki, aki tudja a választ, megosztaná velem. Ha csak egy ember tudja, akkor ő :)
|
Quote:
|
ajánlat
Ha ezen múlik akkor segítek tesztelni. Ha nem törlődött azóta akkor elvileg van egy tolis félelfem 200 hekin...
|
Kösz a felajánlást, de ezért nem fogok egy anarchos orit regelni. Az ügyben illetékes egyszer csak veszi a fáradtságot és reagál annyit, hogy igen, számít, vagy nem, nem számít :)
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Nem kifejezetten rád, bárkire, aki tudja.
Másfelől, nem nagyon értem, miért nem kaphatok erre választ, de akkor majd megoldom valahogy :) |
Quote:
Ui: tőlem sem azért nem, mert utállak ;), hanem mert stratégiai kérdésekre "hivatalból" nem válaszolok. Azok azért stratégiai kérdések, hogy ki legyenek tapasztalva. Nem tilos másnak leírnia, ha már kitapasztalta. |
Normál csoportban ha ezt megbeszélem vkivel és teszteljük, az ugye nem minősül JKSZ-nek?
|
All times are GMT +1. The time now is 10:38. |