![]() |
Djuice
Állítülag 19:26-kor leadták pár tv adón a következő reklámot:
Érdekes.. Véleményetek? |
3 perces reklám? Az nem semmi.
|
Én annó olvastam, hogy lesz egy új mobil szolgáltató, és ha olcsóbb/jobb lesz, akkor átváltok.
Az új mobilszolgáltató frekvenciát megpályázta a digi is, de nem jött nekik össze. Ez a Djuice még nagyon friss, de utána nézek, és a következő 1-2 hónapban biztos olvashatunk, majd tapasztalatokat, utána döntök. :) |
"Megcsináljuk Magyarország első nyílt forráskódú mobilmárkáját."
Ez már itt ígéretesen hangzik. Meglátjuk mi lesz belőle. :) |
Ezt alapvetően a Telenor csinálja nem? Akkor meg miről beszélünk? Felejtős.
|
Quote:
Akkor részemről is felejtős. |
Ööö... pannonos előfizus telefonom van (elnézve a Djuice percdíjait, maradok is), bruttó 18 forint belföldre éjjel-nappal, kismillió kedvezmény. 10 év alatt még egyszer sem fordult elő, hogy ne tudtam volna telefonálni hálózati probléma miatt, nem veszett el egy SMS se... Miért is olyan sátáni a Telenor?
|
Quote:
Amúgy engem is érdekelne, mivel nekem sem volt soha semmi problémám a Pannonnal, sőt, messze a legjobb fellelhető előfizetésem van, Pannonos. Mindenhol máshol sokkal többet kellene fizetnem ugyanazért. |
tegnap ugy döntöttem, h megyek veszek feltöltős mobilnetet, h ne 5számjegyű számlák jöjjenek a vodától. eredetileg ott szerettem volna vennim, de nagyon nagy volt a sor. átmentem a pannonhoz és gyorsan vettem egyet, azt mondták 10ezer forint lesz. jól meglepődött az eladó, amikor a gépe már csak 6900at mutatot a djuice miatt.. :D én meg jól jártam.. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:31. |