![]() |
Fordultak a seregek, senki sem ütött
Sziasztok!
Nagyon érdekes dolog történt ma velünk. Azonos országra támadtunk egy másik szövivel, szépen fordultak is a seregek. Ami viszont érdekes, hogy nekünk, és nekik is az összes sereg visszafordult, de az országot nem ütötte be senki a teljes alapján! Ez hogy lehet? Nem úgy van, hogy valamelyik seregnek tovább kéne mennie? Hogy úszhatja meg egy ország a támadást úgy, hogy 4 játékos seregéiből egy sem ér oda? :) (nem eltévedtek a seregek, hanem fordultak, az ország még mindig ott áll, ahol eddig, teljes alapján abszolút semmi nem történt vele.) |
Quote:
Mivel mindegyik sereg mindegyik sereggel, akár kétszer is harcolhat, ezért simán visszafordíthatják egymást. Ugyan, nem túl nagy az esélye, de lehetséges, ahogy a példa is mutatja. :) |
Quote:
|
nekem is tegnap.. akkor lehet ti voltatok a másik szövi ? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nálatok ráadásul, a kezdő hozzászólás alapján legalább 4 seregről van szó, nem 3-ról... (Ha hülyeséget írtam, sorry, nem 100%, de én így tudom...) |
Quote:
én is így tudom, szerintem jól leírtad a lényeget. Az más kérdés hogy baromi ritkán fordul elő szerencsére:) |
kicsit megkésve... :p
Quote:
Quote:
azért szerintem jobb lenne, ha a sokból legalább 1 indított sereg odaérne... :) (amúgy szerintem vagy 7-9 seregről beszélünk, 4 ország indított... :P) |
All times are GMT +1. The time now is 01:11. |