Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Fordultak a seregek, senki sem ütött (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4149)

Dynosaur 04-07-2010 19:22

Fordultak a seregek, senki sem ütött

Sziasztok!

Nagyon érdekes dolog történt ma velünk. Azonos országra támadtunk egy másik szövivel, szépen fordultak is a seregek. Ami viszont érdekes, hogy nekünk, és nekik is az összes sereg visszafordult, de az országot nem ütötte be senki a teljes alapján! Ez hogy lehet? Nem úgy van, hogy valamelyik seregnek tovább kéne mennie? Hogy úszhatja meg egy ország a támadást úgy, hogy 4 játékos seregéiből egy sem ér oda? :)

(nem eltévedtek a seregek, hanem fordultak, az ország még mindig ott áll, ahol eddig, teljes alapján abszolút semmi nem történt vele.)

Dus 04-07-2010 19:25

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 247467)
Sziasztok!

Nagyon érdekes dolog történt ma velünk. Azonos országra támadtunk egy másik szövivel, szépen fordultak is a seregek. Ami viszont érdekes, hogy nekünk, és nekik is az összes sereg visszafordult, de az országot nem ütötte be senki a teljes alapján! Ez hogy lehet? Nem úgy van, hogy valamelyik seregnek tovább kéne mennie? Hogy úszhatja meg egy ország a támadást úgy, hogy 4 játékos seregéiből egy sem ér oda? :)

(nem eltévedtek a seregek, hanem fordultak, az ország még mindig ott áll, ahol eddig, teljes alapján abszolút semmi nem történt vele.)

Igen, ez lehetséges. Simán lehet, hogy mindkettő visszafordult. :)

Mivel mindegyik sereg mindegyik sereggel, akár kétszer is harcolhat, ezért simán visszafordíthatják egymást. Ugyan, nem túl nagy az esélye, de lehetséges, ahogy a példa is mutatja. :)

Hex 04-07-2010 20:05

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 247468)
Igen, ez lehetséges. Simán lehet, hogy mindkettő visszafordult. :)

Mivel mindegyik sereg mindegyik sereggel, akár kétszer is harcolhat, ezért simán visszafordíthatják egymást. Ugyan, nem túl nagy az esélye, de lehetséges, ahogy a példa is mutatja. :)

nekem is volt már ilyenben részem anarchban:)

Merengő 04-08-2010 19:08

nekem is tegnap.. akkor lehet ti voltatok a másik szövi ? :D

Hex 04-08-2010 19:34

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 247560)

anarchban :) és ott nem vagyok szöviben

Merengő 04-08-2010 19:42

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 247562)
anarchban :) és ott nem vagyok szöviben

nem neked írtam... :) és már nincs is aktív orim anarchban :P

reichz 04-09-2010 14:41

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 247467)
Sziasztok!

azt hiszem mi voltunk a másik fél a sztoriban , csak lestünk mi is a teljes megnézése után , csak nem értem ha az egyik fél serege veszít az út közbeni csatában akkor a másik ugye nyer döntetlen nincs , valakinek végül ha csak egy sereg is de oda kellett volna érnie.

Dus 04-09-2010 14:53

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 247673)
azt hiszem mi voltunk a másik fél a sztoriban , csak lestünk mi is a teljes megnézése után , csak nem értem ha az egyik fél serege veszít az út közbeni csatában akkor a másik ugye nyer döntetlen nincs , valakinek végül ha csak egy sereg is de oda kellett volna érnie.

Ha több sereg volt, mint 2, akkor lehet, hogy A megverte B-t, B visszafordul, A-nak veszteségei voltak. Ezután mondjuk A megveri C-t, C visszafordul, A-nak újfent veszteségei voltak. De ez után A és B megint összeütközhet, ugyanis 2 sereg kétszer csatázhat (egyik támadja a másikat, másik az egyiket), és lehet, hogy A a veszteségektől annyira meggyengült, hogy B visszafordítja A-t. És ugye, ő nem megy tovább, mert már fordult...

Nálatok ráadásul, a kezdő hozzászólás alapján legalább 4 seregről van szó, nem 3-ról...

(Ha hülyeséget írtam, sorry, nem 100%, de én így tudom...)

Gabro 04-12-2010 10:50

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 247674)
Ha több sereg volt, mint 2, akkor lehet, hogy A megverte B-t, B visszafordul, A-nak veszteségei voltak. Ezután mondjuk A megveri C-t, C visszafordul, A-nak újfent veszteségei voltak. De ez után A és B megint összeütközhet, ugyanis 2 sereg kétszer csatázhat (egyik támadja a másikat, másik az egyiket), és lehet, hogy A a veszteségektől annyira meggyengült, hogy B visszafordítja A-t. És ugye, ő nem megy tovább, mert már fordult...

Nálatok ráadásul, a kezdő hozzászólás alapján legalább 4 seregről van szó, nem 3-ról...

(Ha hülyeséget írtam, sorry, nem 100%, de én így tudom...)

én is így tudom, szerintem jól leírtad a lényeget. Az más kérdés hogy baromi ritkán fordul elő szerencsére:)

Dynosaur 04-13-2010 21:57

kicsit megkésve... :p

Quote:

Originally Posted by tisztelet63 (Post 247560)

ne hülyéskedj, Te az én szövim vagy... :D

Quote:

Originally Posted by reichz (Post 247673)

igen, Ti voltatok... :p

azért szerintem jobb lenne, ha a sokból legalább 1 indított sereg odaérne... :) (amúgy szerintem vagy 7-9 seregről beszélünk, 4 ország indított... :P)

All times are GMT +1. The time now is 01:11.