![]() |
Hullától embet lopni??
Na ezt a témát azért dobom fel mert nekem nevetségesnek tűnik az hogy meglopok egy élőholtat emberre és a 35-ből 12 túléli... nem halott eleve? na meg ez valamennyire védeni a hullákat is erre az egyre, végülis elég gyenge faj nem ártana neki egy kis támogatás... az ötelteim a szavazásban lesznek egy pillanat múlva...
|
Szerintem az egész hullalopást ki kék törölni mivel hogy néz az ki...gondoljatok bele: kimész az utcára aztán szembe jön egy 1 karú zombi..vagy ha lehet lopni akkor ne betegséget terjesszen, hanem a közhangulatot rontsa erősen!
|
a lopás így is rombolja a közhangulatot... de mondjuk hullákat elrabolni az fokozhatja...
a betegséget meg persze nem teljes betegségre gondolnám, hanem minden emberlopásnyi az ország területének 5%nyi betegségpontot adna... ezért 20 lopás lenne 100% betegség... vagy csak a tolik halnának meg abba ha hullákat rabolnak, és akkor nem lehet betegségre lopni a hullákat ,hogy majd jól megszívatom azt, aki rámjön sereggel... |
Ha ennyire valóságshow, akkor óriástól se lehessen embert lopni, mert ki tudna ellopni egy óriást? King-Kong anyja? (esetleg egy másik óriás :))
Törpétől és gnómtól meg 4x annyit lehessen, mert azok úgyis picik, több felfér a szekérre/befér a tolvajok zsákjába? :) |
Ezek jó ötletek...ebből csak lesz valami!
:cool: |
Quote:
|
Quote:
|
És 4000 tolvaj 30 rabláncos óriással hogy marad észrevétlen?:D
|
Quote:
nade ne csússzunk el a lényegről! |
a javaslat ellen szavaztam, mert nagyon szeretek hulláktól embert lopni:))
|
All times are GMT +1. The time now is 18:03. |