![]() |
Átrtó varázslat siekressége
Történt egy kis furcsaság, úgyhogy inkább megkérdezném.
Az ártó varázslatok hatásfoka is csak 99%? Tehát ha azt írja ki, hogy nem sikerült a varázslat, akkor lehet,hogy csak pechem volt? Vagy ahogy én gondolom ez minden esetben azt jelenti, hogy az ellenfél varázsvédelme nagyobb, mint az én varázstámadó értékem. Az történt, hogy számolás alapján 70% készültségig mennie kellett volna a varinak, de az első után 95% készülivel már buktam a másodikat. A számolást egy excel táblával végeztem, amit már évek óta használok, szóval elég kicsi az esélye, hogy hibás legyen. A fentinél jobb magyarázatom nincs. Tekiket maxnak írtam be, többkörös támadás nem volt, értékkülönbség minimális, max 300pont, morált maxnak vettem az ellenfélnél, MP-t beszámoltam, magányos bónusza és faji bónusza nem volt. Tehát a fentinél jobb magyarázatom nincs, persze lehet, hogy mégis elszámoltam csak. Szerk: Na szépen elírtam a címét :p |
Megvannak még az adatok, amik alapján számoltál?
|
Másra ható varázslat esetén nincsen bizonytalansági tényező, ott ha több a varázserőd, sikerül, ha kevesebb, akkor nem.
|
Nem törpe országgal varázsoltál véletlenül? Vagy esetleg időközben éppen képzett/bontott, és eltávolodott tőled épp ennyire?
|
Gömböt néztél utána? Lehet hogy jött be varija/tempolma
|
Quote:
De így se stimmel. Adatokat itt nem akarok kiadni, mivel elég kis létszámú csoportban történt a dolog. Xepi átküldeném privátba, ha megengeded, talán meglátod, mit rontok el. Biztos valami nagyon evidens dolgot. Ez se magyarázza, de lenne még egy kérdésem, ha valakire azonnal ható varázslatot küldök. Akkor a védőerejét ugye 1-el kell szorozni, és nem 1,02-vel. |
Na megvan, mi volt a gond. Adtam magamnak 10% mf bónuszt varázslásra, pedig olyan nincs.
Köszi a válaszokat. |
Azt írja a súgó, hogy információ szerző varira nem vonatkozik a Mágikus Pajzs.
ugye infó szerző vari a gömb, a krónika és a mágia felderítés. Vagy valamelyik ártónak számít? |
Quote:
Kristálygömb .. Mágia felderítése .. Krónika .. Térkapuk felderítése.. Távolbalátás .. ez is ott van súgóban:) |
All times are GMT +1. The time now is 17:21. |