Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   nem tudom leválasztani az anarchos orikat a láncomról! (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4100)

Stoky(Gárdi) NEXUS 03-07-2010 20:15

nem tudom leválasztani az anarchos orikat a láncomról!

Sziasztok!

elsősorban Atitól kérnék segítséget mert valoszínüleg ő tud segíteni !

az a problémám hogy már ezer éve eladtam az anarchos orijaimat és le szeretném választani magamról de sehogy se tudom pedig mindent megpróbáltam... sajna az anarchos orik szabin vannak így irni se tudok h kapcsolodjanak le ha tudnak....

aki tud légyszíves segítsen :)

előre is köszönöm!

Ati 03-07-2010 20:17

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 244021)
Sziasztok!

elsősorban Atitól kérnék segítséget mert valoszínüleg ő tud segíteni !

az a problémám hogy már ezer éve eladtam az anarchos orijaimat és le szeretném választani magamról de sehogy se tudom pedig mindent megpróbáltam... sajna az anarchos orik szabin vannak így irni se tudok h kapcsolodjanak le ha tudnak....

aki tud légyszíves segítsen :)

előre is köszönöm!

Másnak átadáskor automatikusan lekapcsolódnak, további teendő nincs velük.

Stoky(Gárdi) NEXUS 03-07-2010 20:20

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 244022)
Másnak átadáskor automatikusan lekapcsolódnak, további teendő nincs velük.

igen de mikor átadtam nemvolt az átadásos opcio ami most...
és más oriját nemvipelem szívesen csak ha nagyon kell nekem a vip :(

Ati 03-07-2010 20:27

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 244024)
igen de mikor átadtam nemvolt az átadásos opcio ami most...
és más oriját nemvipelem szívesen csak ha nagyon kell nekem a vip :(

Azokat nem fogod tudni egykönnyen leválasztani, csak ha a leválasztási feltételek teljesülnek (például már em vip az ország). A legjobb, ha felveszed a kapcsolatot az új tulajjal, és a játékon belüli átadási rendszert használva saját magának átadja az országot, ezzel automatikusan kikerül a Te országlistádból.

Stoky(Gárdi) NEXUS 03-07-2010 20:36

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 244025)
Azokat nem fogod tudni egykönnyen leválasztani, csak ha a leválasztási feltételek teljesülnek (például már em vip az ország). A legjobb, ha felveszed a kapcsolatot az új tulajjal, és a játékon belüli átadási rendszert használva saját magának átadja az országot, ezzel automatikusan kikerül a Te országlistádból.

na az nagyon jo mert valoszívüleg nemjáccik már és bebenézegetem de azokat az orikat csak szabin láttam....
más megoldás nincs? :(

Ati 03-07-2010 21:08

Quote:

Originally Posted by Stoky(Gárdi) NEXUS (Post 244027)
na az nagyon jo mert valoszívüleg nemjáccik már és bebenézegetem de azokat az orikat csak szabin láttam....
más megoldás nincs? :(

Ha se a leválasztási feltételek nem teljesülnek, se az új gazdáját nem tudod elérni, akkor még az a lehetőség van, hogy azonosítás hiányában az országok törlésre kerülnek, akkor is automatikusan kikerülnek az országlistádból. Ehhez azonban még őszig várni kell.

[HTPA]GeeForce 03-07-2010 21:11

Ha 1000 éve adtad át őket, nincs baj, mivel 1 év után leválaszthatóak. :)

Kinek adtad át? Hátha el lehet mégiscsak érni.

off: én mérnem kaptam orit? pedig szerintem lógtok pár mrd kattinccsal! :@ :D on:

Ha nem játszik, akkor októberben eltűnnek az országok, szóval megoldódik a probléma.

Azt tanácsolom, hogy amikor te megkapod az ee-mailokat az azonosításról (szeptember elején szokott jönni, ugye?), akkor mindne oriba írsz üzenetet, hogy keressen meg a tulaj. Ha belép az országokba azonosítani, akkor már meg is találtad. ha pedig nem, akkor 1 hónap és lecsó.

Sajnos nekem sincs jobb ötletem, mert ha mindegyik mindig szabin van, akkor a VIP körök sose fognak lefogyni róla... :(

ui: Na ezt egyszerre írtuk le, de Ati megelőzött, mert rövidebbet írt, mint én. Ez esetben boccs, hogy ugyanazt írtam.

Stoky(Gárdi) NEXUS 03-07-2010 21:17

na mindegy akkor így jártam....
hátha előkerül a gazdi egyszer

Gee majd visszavágoba letoljuk a katikat :D

All times are GMT +1. The time now is 05:08.