Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Szemét Hódító (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4087)

csulok0000 02-26-2010 05:46

Szemét Hódító

Évek óta játszom ezzel a ... és soha nme volt vele bajom. Néha beszóltam egy-egy gyereknek ha nagyon a nyakamra szállt.

Erre most egyetlen egy ilyen beszólásért mind a három országom törlik.

Az biztos hogy soha többé nem fogtok itt látni.

Ati 02-26-2010 09:48

Quote:

Originally Posted by csulok0000 (Post 242335)
Évek óta játszom ezzel a ... és soha nme volt vele bajom. Néha beszóltam egy-egy gyereknek ha nagyon a nyakamra szállt.

Ez a törlés lényege, igen, hogy soha többet ne lássunk itt. Az ilyen stílust lehet, hogy valami más játékban megengedik, de a Hódítóban nem. Ha máshol megengedik amúgy, akkor azt jelezd kérlek, hogy messzire elkerülhessem az adott helyet.

Gabro 02-26-2010 10:48

Quote:

Originally Posted by csulok0000 (Post 242335)

a veszteséget gondolom valahogy kiheverjük...

Karvaly 02-26-2010 11:33

Szerintem nem a hódító tehet arról, hogy törlésre kerültek az országaid. Bár csak sejtésem van, mi történhetett, de legutolsósorban kellene a játékot okolni emiatt :)

Hmmm... Sati 02-28-2010 10:29

Hát énis párszor eltudtam volna küldeni 1-1 illetőt jobb és melegebb éghajlatra de kis önkontrol.
régebben azért Anarhia járt most már törlés ? :D

Burning 02-28-2010 10:32

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 242804)
Hát énis párszor eltudtam volna küldeni 1-1 illetőt jobb és melegebb éghajlatra de kis önkontrol.

nemtudom milyen rég lehetett, de én amennyire vissza tudok emlékezni, anarchba csak akkor raktak ha játékbeli szabálytalanságot követtél el, azért hogy etikai "szabálytalanságot" követtél el kitiltottak vagy töröltek, hiszen az anarchban ugyanúgy nem megengedett az efajta viselkedés.

Burning 02-28-2010 10:33

elnézést a duplázásért, beakadt a net:o

Gabro 02-28-2010 10:34

az anyázásért mindig törlés járt, ha jól emlékszem...

[HTPA]GeeForce 02-28-2010 11:28

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 242808)
az anyázásért mindig törlés járt, ha jól emlékszem...

Volt idő, amikor az anarchra nem volt kiterjesztve a "csúnyabeszéd-kontroll". De az nem tegnap volt... :)

Ati 02-28-2010 11:33

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 242804)

Régen anarchban lehetett ezt a stílust hozni, de elég hamar felmerült az igény arra, hogy ott se lehessen. Úgyhogy ez a stílus sehol nem elfogadható, maximum ha nyitsz magadnak egy privát fórumot, és ott kiéled magad; amúgy üzenetben, vagy nyilvános fórumon nem.

All times are GMT +1. The time now is 20:33.