![]() |
Aliens versus Peredator 3
Van valakinek tapasztalata a játékról?
Gondolom sokan tudják milyen gémről van szó, de azért adok egy kis kedvcsinálót, illetve infot videó formájában. |
nekem nem jött be a game.
bár már se időm, se türelmem, meg ugye a hódos országok....:D |
Szerintem nem olyan rossz, mivel tengerészgyalogossal felidézte bennem a hangulatát az AVP 1-et.
Ami meg a legjobb a sorozatból... Elképesztő para faktor volt benne, mert tudtad, te vagy a leggyengébb láncszem... :D A 2-ben sajnos sokminden el volt rontva... Egyszerűen mind a 3 oldal überállesz volt, ha azt választottad. A mai napig nem tudtam megemészteni, hogy a predatornak végtelen energiája lett a 2-ben..... Szerintem a 2 a legrosszabb rész a trilógiából. A 3-nak hajaz a hangulata az 1-re, ezért nekem bejött! |
Igen, hát úgy látom itt is megoszlani látszanak a vélemények az új részről.
Sokan kritizálták az MI-t,meg hogy rövid a játék, valamint kevés a fegyverzete a predatornak és hogy csak keveset lehet lőni a plazmával,valamint azt, hogy nem rosálnak be az emberek a ragadozóktól mint az 1.-ben.(bár már a 2-ben sem) Nem tudom, nekem az nagyon tetszik a videók alapján, hogy tetszóleges helyre ugorhatok a predatorral. Így jobban lehet vadászni sztem. Még nem játszottam vele, de sztem amint tehetem kipróbálom. |
Taktikai videó a Sega honlapjáról
|
All times are GMT +1. The time now is 01:53. |