![]() |
Hódítón belüli névazonosság!
Játékon belül keresgéltem a keresővel az országaim között, és találtam egyet, amely az én nevemmel lett regisztrálva, de semmi közöm hozzá.
Szeretném kérni, hogy az illető ország tulajdonosa válasszon új nevet, vagy ennek a meg nem történte esetén legyen az országa "nonameXXXXXX"-re átnevezve. A számomra ismeretlen ország a következő: (#595870) Gee Felmerült, hogy ez annyira nagyon gyakori név, hogy tulajdonképpen tucatnevem van. Nem tudom, hogy hol, és mennyire elterjedt ez a becenév, de a Hódító játékon belül az utóbbi 9-10 évben tudtommal én használtam egyedül. A fenti országnév zavar, és nem szeretném, ha továbbra is a nevemet viselné - bárkié is legyen! Köszönöm a segítséget! |
Nem lehet, hogy egy koreai zene rajongóval van dolgunk?
http://www.youtube.com/watch?v=ZNqT7...rom=PL&index=1 |
Quote:
sztem nincs jogod ilyet kérni... |
Quote:
|
egyátalán, hogy lehet már létező névvel reggelni?
|
Quote:
Vad leregelt az én bosszantásomra egy kardszárnyúlepkék nevű országot, ami nem kicsit volt megtévesztő sokak számára.. írtam support-ra, ahol helyt adtak a változtatási igényemnek és megtették, amit ilyenkor meg kell tenni. Próbáltam Gee-nek az offos topicban magyarázni, hogy az Ő neve szerintem nem számít ennyire kuriózumnak, de ne legyen igazam.. egy próbált megér. |
Azért, mert eddig a Hódítóban nem volt másik Gee ország, nem jelenti, hogy egyedi név lenne.
Pl ha megnézed itt és itt, láthatod, hogy bőven van esélye másnak is ilyen nevet választani. Nekem két jóbarátom is ezt a nicket viseli. Úgy érzem, hogy a Xeper név meglehetősen ritkának mondható, mégis rengeteg (nem csak nemzetközi!) helyen már van másik regisztrált Xeper, másik nevet kellett választanom. |
Quote:
|
Szerintem indítok egy orit PooLiszka névvel :D
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:51. |