Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Épületek sorrendje (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4072)

siQ 02-11-2010 21:39

Épületek sorrendje

Nem egy egetrengető probléma, de kicsit zavart mostanában hogy az épületek sorrendje az épités menüben más, mint például a rengetés kijelzésénél.

Nem tudom, hogy ebben mi a logika. Mi mi az épületek teljes sorrendje foglalásnál és rengetésnél?

Miért nem ugyanaz a sorrend mint az épités menüben?
Ha másokat nem zavarna lehetne ugyanaz a sorrend?:)

vityu 02-11-2010 21:42

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 240630)
Nem egy egetrengető probléma, de kicsit zavart mostanában hogy az épületek sorrendje az épités menüben más, mint például a rengetés kijelzésénél.

Nem tudom, hogy ebben mi a logika. Mi mi az épületek teljes sorrendje foglalásnál és rengetésnél?

Látom ráérsz! :) Sose figyeltem, a lényeg nekem mindig a végeredmény volt :)
Egyébként nem zavarna, mert ez sem zavar :D

siQ 02-11-2010 21:58

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 240631)
Látom ráérsz! :) Sose figyeltem, a lényeg nekem mindig a végeredmény volt :)
Egyébként nem zavarna, mert ez sem zavar :D

épülnék vissza rengetésből, és megjegyeztem hogy 10,9,8,7,6 épület veszett
(nyilván nincs sokfajta épület ezért tudom miből hullott, gondoltam megjegyzem a számokat) Írtam be az épités ablakban, de ott a kocsma és a templom sorrendje pont forditott:) Csak emiatt gondolkodtam el ezen, hogy miért is van így. Ati biztos megtudja mondani honnan jön ez a sorrend:)

Ati 02-11-2010 22:10

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 240632)
Ati biztos megtudja mondani honnan jön ez a sorrend:)

Egyszer, jó régen volt egy "sorrendegységesítés", ezek szerint se akkor, se azóta nem ötlött ez így senkinek szemébe. :)

Gabro 02-12-2010 11:44

tényleg!

eddig nem tűnt fel:D
mindenhogy jó

siQ 02-12-2010 13:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 240633)
Egyszer, jó régen volt egy "sorrendegységesítés", ezek szerint se akkor, se azóta nem ötlött ez így senkinek szemébe. :)

A sorrend egységesítés lényege nem az hogy ugyanaz legyen a sorrend mindenhol?:) Vagy akkor nem sikerült teljesen? Vagy az Építés menüvel szinkronizálás nem is volt benne az eredeti tervben?:)

Valezius 02-12-2010 15:18

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 240685)
A sorrend egységesítés lényege nem az hogy ugyanaz legyen a sorrend mindenhol?:) Vagy akkor nem sikerült teljesen? Vagy az Építés menüvel szinkronizálás nem is volt benne az eredeti tervben?:)

Nyilván csak azok a dolgok lettek egységesítve, amikre valaki felhívta a figyelmet, Ati azt írta, hogy ez nem volt köztük...

Merengő 02-12-2010 16:39

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 240630)

szerintem ez teljesen jogos, én a pusztításnál figyeltem meg ezt még régebben, nem tudom azóta másképp van-e.. és engem ott zavart :)

Ati 11-30-2010 12:02

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 240685)
Vagy az Építés menüvel szinkronizálás nem is volt benne az eredeti tervben?:)

Az építés menü teljesen jó, pont ugyanaz a sorrend benne, mint a tanácsadóknál. Ezen nem kell változtatni semmiképp.

Ati 11-30-2010 12:30

Pár (?) helyen viszont valóban más sorrend szerepel... Hmmm, no nézzük...

A földrengésen és a csatákon kívül találkozott valaki más sorrenddel? (Építés menü, épületfelmérés, tanácsadók oldal a helyes sorrend.)

All times are GMT +1. The time now is 21:39.