![]() |
Sereg elengedés&koptatás az A ban
Sziasztok nem olyan rég óta játszom A ban.És lenne pár kérdésem evvel kapcsolatban. Elsőként szeretném ha valaki elmagyarázná a seregelengedéses taktikát. Mindent amit tudni kell róla mikor és hogyan lehet használni és milyen hadis fajokkal érdemes erre játszani.
A másik kérdésem a seregkoptatás: Nem biztos hogy jól értelmezem de ez azt jelenti hogy támadás után mikor jön vissza a sereg akkor eladom az összes laki tekit és a következő kör alatt elmennek mondjuk a lovasaim ha velük támadtam mert nincs elég hely a barakokkban(és persze nincsenek otthon ijaim)? És a visszavásárolt laki teki hatására megüresedett helyre veszek mondjuk ijakat? Elöre is köszönöm a segítségeteket |
Quote:
Én se játszom túl régóta de ha jól tudom a seregelengedés hasonló mint a koptatás csak itt az emberhiánnyal és az intézővel kell ügyeskedni hogy ne működjön az összes barakk, értelem szerűen minél több barakk nem megy annál több megy el a seregből. |
Próbálom értelmezni a kettő közti különbséget, de nem nagyon megy. :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
szerintem a 2 ugyanaz
a lényeg hogy lehetsz eleve emberhiányos, pl van 10% tornyod + bankok + raktárak mittudomén, amik nem mennek kitámadsz full barakkal és mikor jössz haza átállítod az intézőt (esetleg éheztetsz, ha még lehet) és kiteheted a lakitekit is: a lényeg a sereg jó része dezertál, utána tudsz venni a felszabadult helyekre (miután a viszonyokat visszaállítod;)) íjakat a hiénák és kísérés ellen, vagy újabb sereget ha van tábid:D drága módszer, de hatásos |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Na mindegy, csak azért írtam le, mert úgy tűnt erre gondoltak a két elnevezés közti különbségben :) ui: logika éppen lehet benne, hogy két különböző módszert más névvel illess :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:34. |