Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   worldPay VIP (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4050)

Gabro 02-03-2010 14:00

worldPay VIP

Sziasztok

a mostani SMS kiakadás miatt gondoltam mással próbálkozok.
bankkártyás fizetéssel próbálkoztam, és ezt az üzenetet írta ki az adatok megadása után:

Declined. Sorry this transaction has been declined by your card issuer. No further information was passed to RBS WorldPay as part of your confidentiality agreement with your card issuer. You may wish to try another card.

nem vagyok perfekt angolos, tehát nem tudom hogy pontosan mi a baja.
Ha tudtok segítsetek, kössz.

Ati 02-03-2010 14:04

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 239624)
Sziasztok

a mostani SMS kiakadás miatt gondoltam mással próbálkozok.
bankkártyás fizetéssel próbálkoztam, és ezt az üzenetet írta ki az adatok megadása után:

Declined. Sorry this transaction has been declined by your card issuer. No further information was passed to RBS WorldPay as part of your confidentiality agreement with your card issuer. You may wish to try another card.

nem vagyok perfekt angolos, tehát nem tudom hogy pontosan mi a baja.
Ha tudtok segítsetek, kössz.

Gyors fordításban: a bankod visszautasította a fizetést. Bankkártyatitok miatt a visszautasítás okát nem közölte a bank. Próbálkoz másik kártyával.

Eddig a fordítás. Az ok lehet fedezethiány, lejárt kártya, napi fizetési keret túllépés, egyéb letiltás. Ha eddig működött ez a fizetési rendszer, akkor érdemes felhívni a bankodat, hogy mi változott.

Ha eddig nem használtad, úgyhogy fogalmad sincs, hogy működött-e, akkor érdemes lehet megpróbálkozni a PayPal rendszerrel (ugyanezzel a kártyával), mert időnként előfordul, hogy amit az egyik rendszer biztonsági tényezői nem szeretnek, azt a másik igen, és fordítva.

Gabro 02-03-2010 14:06

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239625)
Gyors fordításban: a bankod visszautasította a fizetést. Bankkártyatitok miatt a visszautasítás okát nem közölte a bank. Próbálkoz másik kártyával.

Eddig a fordítás. Az ok lehet fedezethiány, lejárt kártya, napi fizetési keret túllépés, egyéb letiltás. Ha eddig működött ez a fizetési rendszer, akkor érdemes felhívni a bankodat, hogy mi változott.

Ha eddig nem használtad, úgyhogy fogalmad sincs, hogy működött-e, akkor érdemes lehet megpróbálkozni a PayPal rendszerrel (ugyanezzel a kártyával), mert időnként előfordul, hogy amit az egyik rendszer biztonsági tényezői nem szeretnek, azt a másik igen, és fordítva.

köszönöm, most próbáltam először, akkor ezek szerint így nem fog menni (a kártyával rendben van minden).
kössz a gyors választ, jöhet a paypali:D

Ati 02-03-2010 14:08

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 239626)
köszönöm, most próbáltam először, akkor ezek szerint így nem fog menni (a kártyával rendben van minden).
kössz a gyors választ, jöhet a paypali:D

Használtad már online fizetéshez? Elképzelhető, hogy nem lehet ilyesmire használni. Van olyan bank, ahol külön kérni kell, hogy használhasd online is. A dombornyomottakkal nem szokott ilyen gond lenni, azok használhatók, a kifejezetten netes fizetésre kitaláltak úgyszintén. Az nem dombornyomott electronoknál fordulhat elő leginkább ilyesmi korlátozás.

Hex 02-03-2010 14:25

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 239627)
Az nem dombornyomott electronoknál fordulhat elő leginkább ilyesmi korlátozás.

erre tippelnék én is :)

Bobesz bá 02-03-2010 17:00

Én most próbáltam ki a CIBnek az internetkártyájával.
Végre neki álltam kipróbálni ezt is, mert eddig csak volt ez a kártya, még aktiválni is lusta voltam.
Szóval, miután rájöttem mi micsoda, könnyen ment vele, és hamar jóvá is lett írva.

Úgy tudom a sima bankkártyámmal nekem se menne.

Killer 02-03-2010 17:11

én kb 1 hete csináltam paypalit a klántársam unszolására:)
otp-s visa electronnal simán megy:)

vityu 02-03-2010 18:23

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 239679)
én kb 1 hete csináltam paypalit a klántársam unszolására:)
otp-s visa electronnal simán megy:)

ugyanez a tapasztalat, csak én már fél éve tuti csinálom :)

Dynosaur 02-03-2010 22:13

otp junior max-xal és elvileg az "új" (kb 2 hónapja volt új... :D) ISIC kártyájukkal is működik a paypal ;)

Blacky 02-04-2010 01:55

American Express kártyával nem tudtam fizetni...Pedig azzal szoktam vásárolni a neten, és eddig mindenhol elfogadták ..:(

/ Zárójeles megjegyzés az információkkal ellentétben az SMS küldés se müködik még, 10 perce próbáltam és azt az üzit kaptam , hogy az SMS küldése sikertelen...Azért kíváncsian Várom, hogy a tegnapi SMS amit délben küldtem a szolgáltató valaha az életben továbbítani fogja-e :) /

All times are GMT +1. The time now is 01:15.