![]()  | 

worldPay VIP 

Sziasztok 
	a mostani SMS kiakadás miatt gondoltam mással próbálkozok. bankkártyás fizetéssel próbálkoztam, és ezt az üzenetet írta ki az adatok megadása után: Declined. Sorry this transaction has been declined by your card issuer. No further information was passed to RBS WorldPay as part of your confidentiality agreement with your card issuer. You may wish to try another card. nem vagyok perfekt angolos, tehát nem tudom hogy pontosan mi a baja. Ha tudtok segítsetek, kössz.  | 

Quote: 

Eddig a fordítás. Az ok lehet fedezethiány, lejárt kártya, napi fizetési keret túllépés, egyéb letiltás. Ha eddig működött ez a fizetési rendszer, akkor érdemes felhívni a bankodat, hogy mi változott. Ha eddig nem használtad, úgyhogy fogalmad sincs, hogy működött-e, akkor érdemes lehet megpróbálkozni a PayPal rendszerrel (ugyanezzel a kártyával), mert időnként előfordul, hogy amit az egyik rendszer biztonsági tényezői nem szeretnek, azt a másik igen, és fordítva.  | 

Quote: 

kössz a gyors választ, jöhet a paypali:D  | 

Quote: 

| 

Quote: 

| 

Én most próbáltam ki a CIBnek az internetkártyájával. 
	Végre neki álltam kipróbálni ezt is, mert eddig csak volt ez a kártya, még aktiválni is lusta voltam. Szóval, miután rájöttem mi micsoda, könnyen ment vele, és hamar jóvá is lett írva. Úgy tudom a sima bankkártyámmal nekem se menne.  | 

én kb 1 hete csináltam paypalit a klántársam unszolására:) 
	otp-s visa electronnal simán megy:)  | 

Quote: 

| 

otp junior max-xal és elvileg az "új" (kb 2 hónapja volt új... :D) ISIC kártyájukkal is működik a paypal ;) 
	 | 

American Express kártyával nem tudtam fizetni...Pedig azzal szoktam vásárolni a neten, és eddig mindenhol elfogadták ..:( 
	/ Zárójeles megjegyzés az információkkal ellentétben az SMS küldés se müködik még, 10 perce próbáltam és azt az üzit kaptam , hogy az SMS küldése sikertelen...Azért kíváncsian Várom, hogy a tegnapi SMS amit délben küldtem a szolgáltató valaha az életben továbbítani fogja-e :) /  | 
| All times are GMT +1. The time now is 01:15. |