![]() |
Hova lettek a katonáim?
Sziasztok,
Elküldtem a katonáimat felfedezni és amire visszajöttek eltűntek :confused: 2010-02-01 04:37:26 Hazaérkezett 479 katonád, 67 támadód, 12 íjászod, 0 lovasod és 0 elited. 2010-02-02 08:37:14 Embereid visszatértek 20 hektár föld felfedezéséről. Találtak 0 hektárnyi erdőt, 1 kőbányának alkalmas területet, 0 fém-, 4 agyag- és 0 drágakőlelőhelyet. tehát tegnap hajnalban még 479 katonám volt, most meg 5.... ezek hova lettek? |
A felfedezés súgó vonatkozó része:
"A felfedezésre kiküldött katonák letelepednek az új országrészen, hogy benépesítsék azt, ezért katona formájában nem kapod őket vissza." |
Quote:
lásd súgó/felfedezés |
Ui: szép női név a Béla. :D
|
Quote:
Mivel kém vagyok, külföldi üzletember, stb...:D |
Quote:
Ha ezt tudom, ennyi hülyét nem küldök ki felfedezni:mad: |
Quote:
És ha csak ennyit fedeztek fel, akkor hova lettek civilként? Elméletileg hazajönnek "Embereid visszatértek 20 hektár föld felfedezéséről." Nade kik? Mert emberem sem lett több... Mennyi telepedik le ilyenkor? Elolvasom a súgót, de ez nagy szemétség volt a játéktól. Figyelmeztethetett volna, hogy 20 hektár felfedezhető földre ne küldjek ki 500 katonát, mert elnyeli őket a föld (tudom letelepedtek, de ennyien???) :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de per pillanat : "1 hektár föld felfedezéséhez kell 4 katona és 280 arany" ha kb. ennyi volt legutóbb is, akkor a 20 hektár 80 katonát emésztett fel..., tehát közel 400 katona továbbra ismeretlen helyen tartózkodik vagy hazajöttek cilivként? én nem látom őket... biztos valami kocsmában megálltak útközben |
All times are GMT +1. The time now is 01:28. |