Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Egy kezdő kér segítséget (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4037)

Feketeség 01-24-2010 09:08

Egy kezdő kér segítséget

Kedves mindenki!
Kezdő ként olyat csináltam amit nem kellet volna.
kaptam egy örömteli számomra jó üzenetet és én nem jó helyre léptem és véletlenül jelentés lett belőle.
Szeretném töröltetni a botlásom és nem akarok a jó akaromnak rosszat.
segítségüket előre is köszönöm:confused:

Ati 01-24-2010 09:24

Quote:

Originally Posted by Feketeség (Post 238143)
Kedves mindenki!
kaptam egy örömteli számomra jó üzenetet és én nem jó helyre léptem és véletlenül jelentés lett belőle.

Szia, a jelentéseket mi is átnézzük, ezért ha semmi gond nincs az üzenettel, akkor semmi nem fog történni, emiatt nem kell aggódni. Előfordul többekkel a félrekattintás, nem történt ezzel semmi katasztrófa. :)

Dus 01-24-2010 09:25

Quote:

Kedves mindenki!

Jelentetted, akkor megnézi majd a Support, látja, hogy nincs vele semmi baj, és nem csinál semmit. Szerintem emiatt nem kell aggódni. :)

Én is nyomtam már rossz helyre, és semmi nem lett belőle (hisz miért is lenne). :)

Karvaly 01-24-2010 19:40

Néha nem is olyan rossz dolog félrenyomni :)
Sokszor olyan üzenetnek sem volt következménye, aminek szerintem kellett volna lennie, de ugye nem én vagyok a főbíra :D

Gabro 01-25-2010 09:23

Quote:

Kedves mindenki!

Ha meg jószándékból segített és 1-2 infót kiadott, ami miatt áthelyezik; nos akkor szereztél 1 örök barátot magadnak.
Óvatosan a kattintgatással:)

Ati 01-25-2010 09:26

Quote:

Originally Posted by Gabro (Post 238301)
Ha meg jószándékból segített és 1-2 infót kiadott, ami miatt áthelyezik; nos akkor szereztél 1 örök barátot magadnak.
Óvatosan a kattintgatással:)

Gyanítom (remélem? :D), hogy itt nem ilyenről volt szó, hanem egy teljesen hétköznapi üzenetről. Ott pedig nem lesz belőle probléma. Nem automatikus rendszer van, ami azonnal tilt, amint valaki rákattint a jelentés gombra. Húúú, az de rossz világ lenne... :)

[HTPA]GeeForce 01-25-2010 15:07

No, azért vannak (vagy Ati szóhasználatával élve, REMÉLEM, csak voltak!), olyan csoportok, ahol nagyon nehéz "félrekattintani", mert annyi vaj van a fülek mögött, hogy pár tejcsarnok évtizedekig megélne belőle... :D:D

Ati 01-25-2010 15:10

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 238369)
No, azért vannak (vagy Ati szóhasználatával élve, REMÉLEM, csak voltak!), olyan csoportok, ahol nagyon nehéz "félrekattintani", mert annyi vaj van a fülek mögött, hogy pár tejcsarnok évtizedekig megélne belőle... :D:D

Az üzenet jelentése link csoporttól függetlenül mindenkinél ugyanott, ugyanolyan formában jelenik meg, így a félrekattintás esélye is minden csoportban pontosan ugyanannyi.

All times are GMT +1. The time now is 00:19.