![]() |
firefox - több ország, egy böngésző.
Sziasztok!
belső fórumon olvastam, hogy van valami megoldás több ország megnyitására firfeox-ban, aztán Princ volt olyan kedves, és elküldte a linket is, ahol Csokibácsi magyarázza a dolgokat... (itt a link) Quote:
szóval nekem nem tiszta ez a rész: Quote:
köszi a segítséget! :) |
"Go to Start > Run, enter: firefox.exe -p
Create a new profile In order to use two profiles at the same time, this variable needs to be set: MOZ_NO_REMOTE=1 Go to Control Panel > System > Advanced > Environment Variables > System Variables > New Variable Name: MOZ_NO_REMOTE Variable Value: 1 Click OK, OK, OK Next, make two shortcuts for Firefox. Each shortcut will be used to launch FF with a different Profile. The target in the shortcut properties will look something like this: Code: Select allTarget: "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" -p "profile name" You should now be able to launch two separate Firefox sessions." Forrás innen: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=185983 Nincs kéznél magyra Windowsom, úgyhogy nem tudom, hogy magyarul mik ezek, remélem nem gond az angol. |
Quote:
|
bár ha valaki tudja, hogy ez magyarban mi, akkor az segítsége lenne, de ha rájöttem, akkor leírom... :)
Quote:
|
amúgy XP-m van... Neked is? :p mármint abban van így ugye?
|
Quote:
|
Vezérlőpult > Rendszer > Haladó > Környezet Változók > Rendszer Változók >
webfordító ezt dobta ki :D talán segít:) közbe megnéztem. A speciális fülnél van ez a környezeti változók |
Quote:
|
Annyit hozzátennék, hogy nálam ( FF(3.5.7), Win7) a -p helyett -ProfileManager kellett, csak így jön elő a profil-ablak
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:26. |