![]() |
Képhiba videó lejátszásakor
Pacsi!
Nővérem összeszedett valami rusnya vírust, úgyhogy újra kellett telepíteni nála végül a windowst (XP). Minden pöpecül működik, kivéve a videólejátszást. Olyan, mintha valamelyik szín le lenne butítva (nem tudom pontosabban kifejezni) a lejátszókon (pl. WMP, PowerDVD, BS Player, etc.). A furcsa az egészben az, hogy a Youtube-bal nincsenek ilyen gondok, azokat a videókat tökéletesen megjeleníti. A videókártya driverét feltettük, illetve a következő kodeket telepítettük: DivX Light 5.1.1, AC3Filter 1.01, Xvid (Koepi's build) 1.0.1, Ogg Vorbis Directshow filter collection 0.9.9.5, Codecs Installation Package for WMP, Indeo XP 5.2 Valami ötlet?:o |
Quote:
|
Quote:
|
Egyik ismerősömnél volt olyan probléma, hogy friss telepítés után videó lejátszáskor a színek el voltak csúszva, de youtube jól ment pl. Ha megnyitottam az nVidia control paneljét a színkezelés átállítása miatt, azonnal átkapcsolt jóra, és újraindításig nem volt vele gond.
Amúgy én is a VLC-t tudom ajánlani, nálam semmi extra codec nincs fent, minden formátumot sikersen le tudok vele játszani minden fennakadás nélkül. |
én a klite codec packot favorizálom windows média player classical
|
Az előttem szólokhoz csatlakoznék.
Használj VLC player, saját codeceket használ nem akad össze semmivel és általában mindent lejátszik. Igaz nem túl felhasználó barát, de tuti progi. All in one. |
All times are GMT +1. The time now is 16:39. |