![]() |
A drágakő hatása
Sziasztok...
Most történt a változás... és máris 60 arany a drágakavics ára. Ki mit mond (elolvastam a másik topicot), milyen hatása lesz ennek? (én naív, azt hittem, növekedni fognak az árak, pedig éppen ellenkezőleg!) Nagyon ne ostobázzatok le , többen nem értjük :D |
nélunk 139^.gondolom egyszer majd elindul felfelé ti felétek is:)
|
A tied mekkora csoport?
(a 4/L kb 1800 ori) |
Quote:
|
Nagyjából meg is értettük, csak nem erre számítottunk, megmondom őszintén.
A csopi elég nagy, ezek szerint kb. ilyen árakra kell berendezkedni (az ár jelenleg 51 arany, és csökken.)? Mert akkor a nagy csopikban kihullik a dk-bánya, igaz? |
Hosszútávon nem, de átmenetileg nem kizárt, hogy kicsit átrendeződik a csoport bánya-felépítettsége. :)
|
Vettük, átjött.
(Ha valaki tud infókat 1800 fős csopik dk-áráról, az légyszi firkantsa ide plíz!) Akkor nem hozok törpincsektől földet... |
Quote:
|
Persze, csak mikor olvastuk, hogy akár 2000 buznyák is lehet egy dk ára, dörzsöltük a tenyerünket keményen, láttuk a szegény, magukat a kispárnába kisíró töpörödött törpördögöket, és a rengeteg pénzt...
Erre meg, "hátizé" "Örülünk, Vincent?" |
Nem arról volt szó, hogy mostantól mindenhol 2000 aranyra fog felmenni, és Hawaii lesz. Lesz, ahol elmegyeget felfele, lesz, ahol lefele indul, de ott is az eladástól és termeléstől függ az irány.
Az első pár nap alapján azért nem kezdenék neki a bányabontásnak, nem biztos, hogy ez hosszútávon is így marad ám. :)))))))) |
All times are GMT +1. The time now is 19:53. |