Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Email cím változtatás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3952)

Dynosaur 12-12-2009 12:59

Email cím változtatás

Sziasztok!

Az emailcím változtatással merült fel bennem egy javaslat. Mivel nagyon hosszú az a 30 nap, és a múltkor lassú volt az edge a városban (3G-t már nem is talált :p) én meg letekertem az oldalt, klikk a régi eseményekre, közben a lagg miatt ráklikkeltem az emailre, és most újra 30 napot kell várnom. Miközben az email értesítő mindegyik orimmal más-más címre megy, amit szeretnék egyre redukálni.

Szóval két javaslatom van:
1. Egy confirm-et berakni. Ha ráklikkelek arra a négyzetre, akkor ugorjon fel egy ablak, mint a szabadságról való visszajövetelnél, hogy "valóban megszakítom az emailcím megváltoztatását?"

(elvetve biztonsági okokból) 2. Ha emailt akarok változtatni, akkor ugye a régi címre is megy egy email a változtatásról. Ha oda belépek lenne rajta egy link, amire ha rákattintok, akkor esetleg azonnal emailcímet vált, vagy a jelenlegi egy hónapnál kevesebbet (mondjuk 1 hetet) kéne várnom.

Legszívesebben mindkét javaslatot bevezetném... :)

Várom a véleményeket! :)

(a szavazáson többszörös választás van, szóval többet is megjelölhetsz!)

Ati 12-12-2009 13:13

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 232102)
2. Ha emailt akarok változtatni, akkor ugye a régi címre is megy egy email a változtatásról. Ha oda belépek lenne rajta egy link, amire ha rákattintok, akkor esetleg azonnal emailcímet vált, vagy a jelenlegi egy hónapnál kevesebbet (mondjuk 1 hetet) kéne várnom.

Ha a mailcímedet törik fel (ami a gyakoribb), akkor azonnal átveszik az országot, mégcsak a 30 napot se kell kivárni, és az égvilágon semmit nem tehettél ellene.

Mire visszajutsz a címedhez, addigra már másé az ország.

Ez semmiképp.

Dynosaur 12-12-2009 13:23

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 232109)
Ha a mailcímedet törik fel (ami a gyakoribb), akkor azonnal átveszik az országot, mégcsak a 30 napot se kell kivárni, és az égvilágon semmit nem tehettél ellene.

Mire visszajutsz a címedhez, addigra már másé az ország.

Ez semmiképp.

Arra nem gondoltam, hogy az emailem törik fel... :) (elég durva jelszavam van rajta, amit bruteforce-szal egy emberöltő alatt sem lehet megfejteni... :D )

Viszont az egy hónap az nagyon hosszú idő... :( Akkor linkre klikkelve rövidítés is el van vetve, vagy csak az azonnali?

(módosítom az alaphozzászólást.)

Dragi 12-12-2009 13:29

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 232110)
Arra nem gondoltam, hogy az emailem törik fel... :) (elég durva jelszavam van rajta, amit bruteforce-szal egy emberöltő alatt sem lehet megfejteni... :D )

Viszont az egy hónap az nagyon hosszú idő... :( Akkor linkre klikkelve rövidítés is el van vetve, vagy csak az azonnali?

Ha eddig kibírták az emberek ezután is ki fogják bírni azt az 1 hónapot ha meg nagyon elvonási tünet van lehet menni játszani anarchba

Ati 12-12-2009 13:29

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 232110)

Mindenféle rövidítés el van vetve. Sokaknak ez az egy hónap sem elegendő, de úgy érzem, hogy ennél többet adni rá már erősen túllőne a célon. 30 nap alatt akit érdekel a dolog, csak vissza tudja szerezni az uralmat a mailcíme felett. :)

Von 12-12-2009 13:33

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 232111)
Ha eddig kibírták az emberek ezután is ki fogják bírni azt az 1 hónapot ha meg nagyon elvonási tünet van lehet menni játszani anarchba

559504 2/B Miértnehézemailtváltani (2) :D

Dynosaur 12-12-2009 13:34

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 232111)

Nem az a bajom, hogy nem tudok játszani, hanem hogy megszakadt, és megint olyan sokat kell várnom, mire normális emailcímre jön majd az értesítés. :) Most folyton több címet is kell néznem nap közben, ha nem vagyok fenn.

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 232112)
Mindenféle rövidítés el van vetve. Sokaknak ez az egy hónap sem elegendő, de úgy érzem, hogy ennél többet adni rá már erősen túllőne a célon. 30 nap alatt akit érdekel a dolog, csak vissza tudja szerezni az uralmat a mailcíme felett. :)

Rendben, köszönöm! :)

Viszont azt a confirm ablakot nagyon szeretném, hogy ne legyen megint ilyen "baleset"... a végén még fél év alatt fogom tudni megváltoztatni... :D

Quote:

Originally Posted by Von (Post 232113)

hehhe... :D :D

Ati 12-12-2009 13:36

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 232114)
Viszont azt a confirm ablakot nagyon szeretném, hogy ne legyen megint ilyen "baleset"... a végén még fél év alatt fogom tudni megváltoztatni csak... :D

Az ellen nincs kifogásom. :)

siQ 12-13-2009 03:34

Quote:

Originally Posted by Von (Post 232113)

Pont egy ilyen eset után történt ez a névválasztás, hogy majdnem letelt az 1hónap, de véletlen rákattintottam ezért ujraindult. Inkább regeltem egy uj orit.

Dynosaur 12-13-2009 10:46

Quote:

Originally Posted by siQ (Post 232192)
Pont egy ilyen eset után történt ez a névválasztás, hogy majdnem letelt az 1hónap, de véletlen rákattintottam ezért ujraindult. Inkább regeltem egy uj orit.

akkor csak hasznos lenne berakni azt az ablakot oda, hogy biztos megszakítod a kérelmed? :) nem tudom Pool, Dragon miért szavaztak inkább nemmel... :( :confused:

All times are GMT +1. The time now is 05:59.