Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Több személyiség?Hogy?Mivel? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3945)

bubuman1 12-03-2009 21:42

Több személyiség?Hogy?Mivel?

Ki milyen fajból tudná kihozni a legjobbat,ha több személyisége lenne?
Várom az elméleteket és a tapasztalatokat. :)

Pepa 12-03-2009 21:49

Hogyha egy akármilyen fajjal el lehet jutni a második szemig, akkor mi többet akarsz még kihúzni belőle?

bubuman1 12-03-2009 21:59

Csak az érdekel,h. kinek mi a tapasztalata v. elképzelése.Lehet,h. akármilyen fajjal nem lehet eljutni.

bubuman1 12-03-2009 22:01

Ja persze sok pénzzel meg tartalékkal lehet,de mi van ha valakinek nincs.Megnézném h. egy full hadi orkkal végigmennél tartalék pénz nélkül,2 szemmel az összes csopin. ;)

Pepa 12-03-2009 22:31

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 231468)
Csak az érdekel,h. kinek mi a tapasztalata v. elképzelése.Lehet,h. akármilyen fajjal nem lehet eljutni.

Ez leginkább idő és agilitás kérdése. Minden fajjal meg lehet csinálni, csak valamelyikkel nehezebb.

Pool 12-03-2009 23:16

Mostanában ork-tudós, tábornok, vándor, harcos, gazdálkodó, túlélő, kereskedőt szoktam játszani
a másik orimmmal meg törpe-gazdálkodó, tudós, vándor, kereskedő, harcos, tábornokot...

bubuman1 12-04-2009 17:35

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 231474)
Mostanában ork-tudós, tábornok, vándor, harcos, gazdálkodó, túlélő, kereskedőt szoktam játszani
a másik orimmmal meg törpe-gazdálkodó, tudós, vándor, kereskedő, harcos, tábornokot...

Oké!De nem sok 6-7-8 szemes ori mászkál a Hódban.És mi lenne,ha csak max 3-4 szemesekről beszélnénk?Akkor mit lehetne választani,ami olyan kemény,h. senki nem fog próbálkozni vele?
Én személyesen az elfre tippelnék.Tudós,túlélő,kereskedő és egy tolvaj szem. :)

Pepa 12-04-2009 18:22

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 231503)
Oké!De nem sok 6-7-8 szemes ori mászkál a Hódban.És mi lenne,ha csak max 3-4 szemesekről beszélnénk?Akkor mit lehetne választani,ami olyan kemény,h. senki nem fog próbálkozni vele?

A túlélő azt mondja gyere és üss be, a kereskedő azt mondja fosszál, mert kisebb a torony-barakkom.

Én törpe vándor-gazdálkodó-tudóssal vagyok most.

Tsobi 12-04-2009 18:26

Quote:

Originally Posted by bubuman1 (Post 231503)

Nekem nem tiszta.. mit jelent a kemény? Elrettentő,mert nagyot üt? Vagy beverhetetlen? Vagy... ?

bubuman1 12-04-2009 18:37

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 231508)
Nekem nem tiszta.. mit jelent a kemény? Elrettentő,mert nagyot üt? Vagy beverhetetlen? Vagy... ?

"ami olyan kemény,h. senki nem fog próbálkozni vele"

Ezen mit nem lehet érteni.A lényeg h. melyik faj és milyen személyiségek?
Tudom,h. nincs beverhetetlen ori,vagy nincs olyan amit nem lehet lopni v. varizni,de valamelyik több gonddal jár,ami lehet h. nem éri meg. :)

All times are GMT +1. The time now is 18:43.