![]() |
Faji varázslatok felderítése
Üdv
Elsősorban ragad az r betűm(BoaSorte=jószerencse)... meg a sörök..:) Végigolvastam szinte az összes bármilyen módon kapcsolódó fórumot, de még csak megemlítve sem találtam semmit erről. Több éve játszom, és sokszor gondolkoztam azon, hogy az elf kivételével ahol ügye oda is van írva, hogy a fantomot nem mutatja ki semmi, és néha poén lehet, vagyis van értelme, a többi faji varázslatot, miért ne lehetne megnézni a mágia felderítésével(Megjegyzem külön jelezve is van a súgóban). Évek óta így van és értelmetlennek tartom, hogy pl. a könyvtárkulcsot, nem lehet látni, így ha csak az van fönt(vagyis a felderítésnél üres) egy fölösleges és rizikós térkapu és egy akció megy pocsékba a semmiért. Vagy akár szeretném megnézni, hogy a konkurens félelfkollega feltette e az árnyakat. A VIP persze, jó meg szép, én is előfizettem, mert hasznos és hajlandó vagyok áldozni a játékra, de akkor is ...:) Remélem ez nem csak egy bug évek óta az én böngészömben és a kapom a fejmosást... Thor |
Quote:
Nem bug, ez valóban így van, a faji varázslatokat nem lehet felderíteni. |
Quote:
Akkor viszont nem értem, a különmegjegyzést a fantomnál, hogy az infoszerzők nem mutatják ki, akkor egyszerűen egy külön megjegyzés kéne, hogy nem mutatja ki egyiket sem a felderítés:) Bár ez már lehet hogy hasogatás... |
Quote:
Egy olyan témakör még így is akad, ami állandóan visszaköszön, pedig bennevan a súgóban.... (Ez konkrétan a tükörpajzs.) |
All times are GMT +1. The time now is 20:48. |