Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   JKSZ Kérdés. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3936)

fáy 11-27-2009 19:08

JKSZ Kérdés.

Ha háboruzol 1 orival aki szövibe van , majd a tag újrázik mint MF és tovább folytatja a háborút , a volt szövije akikkel semmi konfliktus nem vot , mint külön álló szövi , neki áll ártózni ( elötte sose tette ) JKSZ e??

tdomo 11-27-2009 19:18

Nem feltétlenül. De ha az ország ami újrázott előtte szövetségben volt, akkor hogyhogy nem volt a szövetséggel semmi?

fáy 11-27-2009 23:00

elütöték magukat , az ori itt maradt :) , de nem rajtubk ütöték el.

fáy 11-27-2009 23:01

Azért köszönöm ,

Dynosaur 11-28-2009 09:33

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 230622)
Ha háboruzol 1 orival aki szövibe van , majd a tag újrázik mint MF és tovább folytatja a háborút , a volt szövije akikkel semmi konfliktus nem vot , mint külön álló szövi , neki áll ártózni ( elötte sose tette ) JKSZ e??

Szerintem JKSZ. MF, Szövivel együtt akciózik.

ha nem JKSZ, én akkor is büntetném... :) elég szemét húzás, hogy máshogy nem bír Veled/Veletek, ezért újrázik MF-nek, és utána szövivel együtt szemétkedik.

tdomo 11-28-2009 09:41

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 230685)

ha nem JKSZ, én akkor is büntetném... :) elég szemét húzás, hogy máshogy nem bír Veled/Veletek, ezért újrázik MF-nek, és utána szövivel együtt szemétkedik.

Nem feltétlenül, de ha így gondolod, akkor töltsd ki a jksz bejelentőt és kivizsgálják. A fórumra írással nem oldasz meg semmit Fáy.

Gabro 11-28-2009 17:16

Quote:

Originally Posted by Dynosaur (Post 230685)

ennél csak az a szebb, mikor 2 szövi úgy megy fel a csoport tetejére, hogy az egyik mindig leszedi a másikat, aztán az utána fedez és ezt addig teszik míg 20-22 körre elszakadnak, aztán puszipajtásként termelnek...és büszkék a nagyságukra...

Tsobi 11-29-2009 13:47

Quote:

Originally Posted by fáy (Post 230622)

Legerősebb gyanúm, hogy rosszul ismeritek az újrázás menetét és azt hiszitek, hogy ilyenkor kikerül a szöviből és mf lesz. Segítek: nem. :)

Azt mondom, hogy ha egy tagot a szöviből háborúba (azaz nem csak seregváltásra) hívunk, akkor számítsunk arra is, hogy a szövetsége többi tagja nem fog tétlenül ülni a fenekén.
Nem tudom mennyi idő telt el az újrázás és a harc kezdete között, de az is lehet, hogy nem kommunikálták le megfelelően szövin belül a viszonyokat és mikor meglátták a támadó akciókat az szövijük ellen, aki addigra már újrázott és közülük is kilépett, gondolták megbosszulják a dolgot. Ez így nem JKSZ.

All times are GMT +1. The time now is 20:03.