Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   ökölvívás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3924)

J.Ati 11-23-2009 10:36

ökölvívás

Nem volt még az ökölvívás téma nyitva:)

Sok tehetséges bokszoló született már az idők folyamán, de csak töredéküknek adatott meg az a dicsőség, hogy a profik között vb-címig jussanak. Még kevesebben vannak azok, akik két súlykategóriában is felértek a csúcsra. Őket már a sportág legendái között említik az ökölvívás szerelmesei! Ennek a kis csoportnak szombat este óta egy magyar tagja is van, akit úgy hívnak, Erdei „Madár” Zsolt.

Gratulálok neki!

tdomo 11-23-2009 10:45

Nagyon szép teljesítmény! Különösen annak fényében, ahogyan az Universum viselkedik vele.

Tsobi 11-23-2009 10:51

Akire büszkék lehetünk :)

J.Ati 11-23-2009 10:53

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 229979)
Nagyon szép teljesítmény! Különösen annak fényében, ahogyan az Universum viselkedik vele.

A pénzről szól az egész sajna.
Nem hozta azt a nézettséget, amit elvártak tőle.

Viszont ez nagyon szép teljesítmény volt:)

Tsobi 11-23-2009 10:58

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 229981)
A pénzről szól az egész sajna.
Nem hozta azt a nézettséget, amit elvártak tőle.

Viszont ez nagyon szép teljesítmény volt:)

Nem tudom ez mennyire van így.. ismerettségi körömben aki csak teheti mindig a képernyőre tapadés remegő kézzel a körmét rágja,mikor a Madár boxol - én is :)

J.Ati 11-23-2009 11:02

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 229982)
Nem tudom ez mennyire van így.. ismerettségi körömben aki csak teheti mindig a képernyőre tapadés remegő kézzel a körmét rágja,mikor a Madár boxol - én is :)

Az, hogy mi szeretjük, és nézzük az kevés a német televíziónak:(

Quote:

Aki a magyar kereskedelmi televízió közvetítésének felvezetését is nézte, az tökéletesen tisztában van vele, hogy milyen nehéz helyzetbe került már az elmúlt évben az Universum klasszisa. „Madár” a precíz, kockázatot minimalizáló stílusa miatt kegyvesztett lett a gálák költségvetésének gerincét biztosító német televíziónál, elsősorban azért, mert a mérkőzései nem hozták azt a nézettséget, melyet a pénzükért joggal elvártak.

Padlócsempe 11-23-2009 11:03

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 229982)

Nem az RTL Klub nézettségét kell figyelembe venni, hanem a ZDF-ét. És sajnos Németországban nem tudja felvenni nézettségben a versenyt a német bunyósokkal, pláne, hogy inkább taktikus a bunyója, mint nyílt sisakos.

Gabro 11-26-2009 11:51

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 229985)
Nem az RTL Klub nézettségét kell figyelembe venni, hanem a ZDF-ét. És sajnos Németországban nem tudja felvenni nézettségben a versenyt a német bunyósokkal, pláne, hogy inkább taktikus a bunyója, mint nyílt sisakos.

kevés a fröcsögő vér,
de MI IMÁDUNK MADÁR!
szép volt!!:D

All times are GMT +1. The time now is 04:34.