![]() |
Klánlétszám malusz kiterjesztése ártó tolvaj és varázsló akciókra
A javaslat annyi, hogy a területszerzésre érvényben lévő klánlétszám eletérés miatt meglévő maluszt terjesszük ki az ártó tolvaj és varázsló akciókra. (gyújtogatás, rengetés, gyilkolászás)
oka, annyi, hogy ezeknek nincs sok értelme, lévén beütéskor is minimális földet vinnének egymásól, ezért egy ori végig rengetése leginkább szórakozás, lévén megtámadni úgysem fogják egymást, vagy ha igen, úgyis minimálisat visznek egymástól, és akkor már a károkozás is legyen ennek megfelelő. |
1. ilyen téma
2. ilyen téma Jelenleg mindkettő a megbeszélések topikban van. Esetleg onnan kellene folytatni, ahol azok abbamaradtak. :) |
Egyik topicnak aza címe, hogy: Megszüntessük-e a klánlétszám maluszt egyéni csatákban?
A másiknak meg az, hogy: Az 1A ban a klánlétszám malusz kiterjesztése vagy megszüntetése II Én nem akarom megszüntetni a klánlétszám maluszt, csak az ártó toli és vari akciókra is alaklmazni. Mondjuk a 2. téma valóban foglakozik ezzel is. Ati, ha gondolod akkor töröld ezt a topicot bár itt kifejezetten csak ártó toli és vari akciókról van szó, haszonszerzőkről nem. |
Pool, richadka, ha már szavaztok akkor inokoljatok is lécci..
|
Quote:
Fura hogy mostanában milyen sokmindent látunk egyformán :D Lehethogy be is fejezem a fórumozást, mert még szóba hoznak veled... |
Quote:
Egyébként a javaslatot támogatom. |
Quote:
|
a toli vari akciókra való létszámmaluszt támogatom,de akkor nem csak az ártókra hanem a haszonszerzőkre is!!!a fosztogatás is maluszos seregnél is!
|
Quote:
A haszonszerzőkre azért nem javasoltam, hogy ne rohangáljanak orik 0 bankkal +4milliárddal. pluszz kihegyezett egyszemélyes klánokba ne tarsanak bent 1 milliárd rúnát, arra az esetre ha valamit gyorsan piacra kell dobni.. az ilyet szerintem lopj aki tudja :) de részemről nem ragaszkodom hozzá. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 20:58. |