Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   SOS Segítsetek légyszííí (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3905)

zseniland 11-10-2009 10:02

SOS Segítsetek légyszííí

Szasztok!

Nem tudom valaki esetleg tudna nekem segíteni abban, hogy van 2 vagy 3 orim különböző szinteken, de kb 2 éve abbhagytam a játékot és szabiztattam őket. A keresésben most 2-t megtaláltam, de a pontok között nem látom őket. A régi kódjaimat elfelejtettem, és nem tudom milyen e mail címre regisztrálta. Tudna valaki tanácsot adni, hogy hogy tudnák ezekkel az orikkal újra játszani? Az admin egyből a honlapra irányít, senkinek nem tudom elmondani a problémámat. Hova forduljak? Mi a teendőm? Köszi a segítséget

Mit tudok tenni, azt hiszem VIP-es voltam, de hát ennyi úgy látom nem elég!

Adjatok tanácsot

Köszi: ZSeni

Ati 11-10-2009 10:09

Ha nem ismered az ország belépőadatait, és nem a saját e-mail címeden van, akkor abba nem fogsz tudni belépni. Az ország saját e-mail címen tartása a te kötelességed a szabályok 17-es pontja alapján.

Ilyen esetben egy éves azonosítatlanság esetén az országok törlésre kerülnek a szabályok 12/8-as pontja alapján.

Ati 11-10-2009 10:14

Privát üzenetkre nem áll módonban válaszolni. Ez rengeteg helyen le van írva, kéretik tiszteletben tartani. Köszönöm.

zseniland 11-10-2009 10:15

Saját e mail címemen volt, de abban az időben elég sok volt és nem tudom melyiken lehetett. Esetleg annyit meg tudsz nekem nézni, hogy a két országom törlésre került, vagy még van esély.

A régi orim amelyre emlékszem: 1/a-ban Fordland (272201)és az 5/W-ben GALAXY (2) (254414)

Köszi

Ati 11-10-2009 10:21

Quote:

Originally Posted by zseniland (Post 228720)
Saját e mail címemen volt, de abban az időben elég sok volt és nem tudom melyiken lehetett. Esetleg annyit meg tudsz nekem nézni, hogy a két országom törlésre került, vagy még van esély.

A régi orim amelyre emlékszem: 1/a-ban Fordland (272201)és az 5/W-ben GALAXY (2) (254414)

Köszi

Ezek már nem léteznek. A törlés előtt kb 10 e-mailt küldünk, figyelmeztetve a törlésre. Idén kereken 10 volt, tavaly talán valamivel több.

Ha valaki átmenetileg nem is játszik, de az ország az e-mail címén van, akkor a törlésről, és annak elkerülési lehetőségéről rengeteg tájékoztatást kap.

Aki ennek ellenére nem reagál semmit, arról kénytelenek vagyunk azt feltételezni, hogy már nem akar többé játszani, vagy az e-mail cím nem az övé már.

Perzsaszőnyeg 11-10-2009 10:39

Quote:

Originally Posted by zseniland (Post 228720)

Köszi

Tipp:
Elfelejtett jelszó / összeslétező e-mailcímet írd be. ha valamelyik sajátodon volt,akkor az a fránya jelszó el kell menjen :)

Plusz nézd meg a SPAM mappát is :)

Raki

Tsobi 11-10-2009 10:40

Quote:

Originally Posted by Perzsaszőnyeg (Post 228726)
Tipp:
Elfelejtett jelszó / összeslétező e-mailcímet írd be. ha valamelyik sajátodon volt,akkor az a fránya jelszó el kell menjen :)

Plusz nézd meg a SPAM mappát is :)

Raki

Nem létező országoknak szerintem nem lesz azonosítójuk. :)

Princ 11-11-2009 09:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 228721)
Ezek már nem léteznek.

A kereső hivatalból mutatja őket? Egy volt szövim orija idén azonosításkor törlődött elvileg, azt is látom a keresőben, máshol nem.

All times are GMT +1. The time now is 15:18.