Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Vagyonőr (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=3883)

monro 11-01-2009 07:56

Vagyonőr

Mit szólnátok egy olyan személyiséghez ami semmi mást nem adna csak azt, hogy 3x annyi pénz fér el az országba mint a többi nem ilyen személyiségűbe?

Tudom hogy ezt szinte csak az 1A-ban fogják választani, de hát én ott játszom :D És az a véleményem hogy 4000 hektár fölött nem elég az a mennyiségű pénz ami az országba fér. Egyszóval mi lenne ha csinálnánk egy ilyet? Persze lehet picit még tuningolni de magában is sokat ér ha 4 helyett 12 milliárdja lehet...

Hex 11-01-2009 08:03

Quote:

Originally Posted by monro (Post 227338)
Mit szólnátok egy olyan személyiséghez ami semmi mást nem adna csak azt, hogy 3x annyi pénz fér el az országba mint a többi nem ilyen személyiségűbe?

Tudom hogy ezt szinte csak az 1A-ban fogják választani, de hát én ott játszom :D És az a véleményem hogy 4000 hektár fölött nem elég az a mennyiségű pénz ami az országba fér. Egyszóval mi lenne ha csinálnánk egy ilyet? Persze lehet picit még tuningolni de magában is sokat ér ha 4 helyett 12 milliárdja lehet...

esélytelen :) súgó/faq/Vannak-e bármilyen maximumok a játékban? :)
amúgy tévedsz anarchban is jó lenne az :)

+ a tápos klánok országainak adnánk egy nagy előnyt ezzel :) ezt nem támogatnám

monro 11-01-2009 09:07

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 227339)
esélytelen :) súgó/faq/Vannak-e bármilyen maximumok a játékban? :)
amúgy tévedsz anarchban is jó lenne az :)

+ a tápos klánok országainak adnánk egy nagy előnyt ezzel :) ezt nem támogatnám

Sztem meg esély lenne egy 6000 hekis orinak arra, hogy védjen egy támadást és utánna vissza is tudjon támadni. Jelenleg ha nincs aki segítsen neki vagy védekezik vagy szembetámad. A kettő együtt csak komoly klánmunkával megy, de ugye vannak akik nem 10 fős klánban játszanak.

Tsobi 11-01-2009 09:17

Quote:

Originally Posted by monro (Post 227340)
Sztem meg esély lenne egy 6000 hekis orinak arra, hogy védjen egy támadást és utánna vissza is tudjon támadni. Jelenleg ha nincs aki segítsen neki vagy védekezik vagy szembetámad. A kettő együtt csak komoly klánmunkával megy, de ugye vannak akik nem 10 fős klánban játszanak.

Én sem támogatom.
Egyebek mellett azért sem,mert irdatlan nagy károkat lehetne okozni azoknak,akiknek nincs már lehetőségük ezt beválasztani.

Ha a 6k hekis ori védekezni és mellette támadni szeretne,akkor a klántársaitól kérjen rá.

Hex 11-01-2009 09:18

Quote:

Originally Posted by monro (Post 227340)

1 fős klánban vagyok. Túl nagy előnyük lenne hozzám képest. Meg nem hinném, hogy Ati egy szem miatt változtatna a maximumon.

nem támogatom, túl nagy előny lenne

none 11-01-2009 09:26

Quote:

Originally Posted by monro (Post 227338)

nem rossz egy tíz fős klán felballag 120 mrd-al, és belevásárol a katikba.. hm nem kicsit tudnának csorgatni, olyanokat akiknek 4 mrd fér be..:)
aranyos ötlet..:D

Ati 11-01-2009 10:13

Teahnikailag nem megoldható.

All times are GMT +1. The time now is 18:42.