Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Nyersanyag visszaszerzese bontasnal (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=387)

Mike zoostorm 04-08-2006 20:12

Nyersanyag visszaszerzese bontasnal

Sziasztok:)

A kovetkezo felvetesem lenne....
Ha lebontasz epuletet akkor kapj vissza valamennyi nyersanyagot.
Tobb fele opcio is lenne erre, de eloszor az erdekelne hogy kinek mi a velemenye...
Bennem eddig ezek a lehetosegek merultek fel:
1. Bontasnal 3 lehetoseged lenne,
A. Mint az eddigiekben volt azonnal lebontod az epuletet, de nem kapsz nyersit vissza.
B. Normal bontas, 18 koros (mint az epites) es visszakapsz 90% nyi cuccot az epuletbol.
C. Gyors bontas, 9 koros (mint a gyors epites) es visszakapod 45% at a nyersinek

2. Bontasnal te hataroznad meg hogy hany kor alatt akarod lebontani az epuletet, mennyi idot szansz ra. Minden kor utan kapnal 5% nyi cuccot vissza, amint befejezted a bontast.

A szamadatokkal persze lehetne jatszogatni, most nem ez a resze a legfontosabb...

Ami meg felotlot bennem a tema leven, a pusztitas utan a romok "feltakaritasa". Ami vegulis csak annyi lenne , hogy fizetned kene X osszeget, es 1 kor mulva a lerombolt epulet/ek bol kinyersz 5-10% nyersit.
Mivel fizetni kene erte , nem hinnem hogy mennenek a hobbybol valo pusztitasok gyenge orikon, aztan meg a szovi tolisa lehuzza a nyersiket az illetoket.Te donthetned el hogy akarsz e ezzel elni vagy nem.Amint kivalasztod valamelyik opciot, az utan nyilvanulna uresnek , tehat addig nem epithetsz ra ujat.

Ugy gondolom ezzel a gyengebb orik lennenek tamogatva, de erdeklodve varom milyen lehetosegeket lattok a kihasznalasara...
Varom mindenki velemenyet:)
Koszi

Láma 04-08-2006 20:21

Egyszer írtam levlistára ilyet, de Ati azonnal elvetete:)

Senki 04-08-2006 20:34

Nem tudom. szerintem reális.... bár jobb lenne hogyha bontásnál abból választasz hogy szétverik a házat, és azonnal építhető a terület, de nincs nyersi visszatérítés, vagy 9 körös, mint a gyors építés.. (orknál 7kör akkor) és 50% körül jön vissza a nyersi... ezzel úgyis csak azok tökölnek ahol nincs nyersi eyáltalán szinte a piacon vagy nagyon drága... :)

Mike zoostorm 04-08-2006 20:37

Quote:

Originally Posted by Senki
Nem tudom. szerintem reális.... bár jobb lenne hogyha bontásnál abból választasz hogy szétverik a házat, és azonnal építhető a terület, de nincs nyersi visszatérítés, vagy 9 körös, mint a gyors építés.. (orknál 7kör akkor) és 50% körül jön vissza a nyersi... ezzel úgyis csak azok tökölnek ahol nincs nyersi eyáltalán szinte a piacon vagy nagyon drága... :)

Senki: Tehat akkor te csak ket valasztasi lehetoseget akarnal?
A harmadik (normal bontas 18 kor, sok nyersi) miert nem lenne jo?
En is arra gondoltam , hogy akinek nincsen tobb milliardja az nem nagyon tud vasarolni a piacon, ezeknek jo lenne ez a kis segitseg...

Senki 04-08-2006 20:43

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm
Senki: Tehat akkor te csak ket valasztasi lehetoseget akarnal?
A harmadik (normal bontas 18 kor, sok nyersi) miert nem lenne jo?
En is arra gondoltam , hogy akinek nincsen tobb milliardja az nem nagyon tud vasarolni a piacon, ezeknek jo lenne ez a kis segitseg...

túl maszatolós dolog... meg hogy lehet egy épületet úgy szétszedni hogy minden felhasználható klegyen? :D a valóságban pl csak a követ/téglát lehet kinyerni, fát korlátozottan a többit felejtsd el... (mondjuk a hódnak nem kellene nagy realitást adni... szal ezt hanyagolhatjuk is :D így sem a realitásról szól :D )

Mike zoostorm 04-08-2006 20:51

Quote:

Originally Posted by Senki
túl maszatolós dolog... meg hogy lehet egy épületet úgy szétszedni hogy minden felhasználható klegyen? :D a valóságban pl csak a követ/téglát lehet kinyerni, fát korlátozottan a többit felejtsd el... (mondjuk a hódnak nem kellene nagy realitást adni... szal ezt hanyagolhatjuk is :D így sem a realitásról szól :D )

Ezert irtam az meg az elejen hogy a szamadatokkal el lehet meg jatszni, finomitani oket...
Pl. lehetne 9 koros bontasnal 25%
18 korosnel jarna csak az 50%...

vagy valami ilyesmi... en azert beraknam azt is...

Steve 04-08-2006 21:06

Sztem ez már túlbonyolítás...
Szerintem! De csak azért mert 70oriba ezt végigjáccani minden nap...:eek:

Mike zoostorm 04-08-2006 21:11

Quote:

Originally Posted by Steve
Sztem ez már túlbonyolítás...
Szerintem! De csak azért mert 70oriba ezt végigjáccani minden nap...:eek:

Ez nem lenne kotelezo jellegu Steve... Ha nem akarod , ha tul sok orid van akkor ne csinald...de vannak olyanok akiknek csak 1 , max 2 orijuk van, es jol jonne ez a lehetoseg.

laziga 04-09-2006 09:03

szerintem is igy jó a sima bontás 0 nyers 9körös 50%nyers vissza 18körös 90%nyers vissza és nem kell faji megkülönböztetés :P

Mike zoostorm 04-09-2006 11:54

Quote:

Originally Posted by laziga
szerintem is igy jó a sima bontás 0 nyers 9körös 50%nyers vissza 18körös 90%nyers vissza és nem kell faji megkülönböztetés :P

Azert az ork ha mar gyorsabban epit akkor gyorsabban is bonthasson...:p

All times are GMT +1. The time now is 00:38.